Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SRÁCOK, HOGYAN LEHET TITEKET FELSZEDNI?
Figyelt kérdés
Már két hónapja beszélgetek egy sráccal. mindig ő keres, de nem igazán sikerül összehozni a randit, viszont nekem nagyon bejön nem akarnám elszalasztani a lehetőséget. Hogyan tudnám rávenni egy találkozóra ,hogy se vádaskodónak ne tűnjek se követelőzőnek.Nem szereti a nyomulós csajokat, és nem akarom elijeszteni. 17/L2012. nov. 12. 22:01
1/14 anonim válasza:
tehát egyértelműen randira hívtad?
2/14 anonim válasza:
Mond el neki, hogy ha nem jön el akkor levadászod és kitéped a szívét mert már eleged van.
Vagy rászabadítod Totó kutyust!
3/14 anonim válasza:
Szerintem legegyszerűbb ha megmondod neki abból baj nem lehet..
Am nem lehet h. én vagyok az?
Csakmer elég hasonló szituációban vagyok énis...
4/14 A kérdező kommentje:
még nem, már többször szóba jött, flörtölünk, ő is felhozta párszor ,de sose jutunk el odáig ,hogy konkrét időpontot beszéljünk meg, teljesen random ismertem meg ,nem akarok semmi olyat tenni amivel elijeszteném.
Viszont nem értem ,h ha nem akar semmit megismerni se akkor miért keres már két hónapja folyamatosan..?
2012. nov. 12. 22:07
5/14 anonim válasza:
meglobogtatsz előttem egy húszezer forintokkal teli zsákot, máris mehetünk randizni, szépségem
6/14 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs, nem úgy ismertem meg a srácot ,mint aki gyakorikérdéseken lóg, én se szoktam ,de összezavar és már nem tudom honnan kérhetnék tanácsot.
2012. nov. 12. 22:09
7/14 anonim válasza:
na már megint egy értelmes tini...
Szópd le aszt' jól van a többi jön magától.
8/14 anonim válasza:
Csak simán menj oda a gyerek elé és kérdezd meg h "amúgy nem akarsz eljönni vmikor moziba ..." meg ilyenek és ....ennyi
9/14 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet, csak éppen én fiú vagyok, és a csajokat szeretném rádumálni hogy találkozzunk, de nem megy. :S
10/14 A kérdező kommentje:
pedig azt nem nehéz :)) humorral és önbizalommal akármit elérsz:)
2012. nov. 12. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!