Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz randi! Meséltek? Miért nem tetszett a másik?
19 voltam kb,éppen a pasizós korszakom közepette,a fiú 1-2 évvel lehetett több.Egyik osztálytársam és egyben barátnőmnek köszönhettem,hogy megismertem.Mindketten éppen függetlenek voltunk,és összehoztak nekünk egy randit.Suliból hazafelé a vasútállomáson volt a találkozás.Én természetesen bezsongva,de ez addig tartott amíg meg nem láttam,hogy kiről is van szó...Enyhén szólva kiábrándító volt(számomra) a megjelenése!!!!Susogós melegítő,kötött pulóver,és a csúcs az volt,hogy egy fika galacsin ékeskedett az orra hegyén!!!!!Egyébként az egész srác nem jött, be ezeket a kűlcsíneket félre téve ...
A sztori legviccesebb része természetesen a fika galacsin volt,nekem lett volna ciki ha szólok,így hagytam őt a saját levében,hiszen én már első perctől kezdve tudtam,hogy közünk nem lesz egymáshoz.Ő elég rendesen belém zúgott,sokáig bombázott az érzelmeivel,úgy volt vele hátha célba talál nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!