Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz randi! Meséltek? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz randi! Meséltek? Miért nem tetszett a másik?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 23:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan a szexről beszélt. Meg arról, hogy kivel hogy szexelt, velem hogy akar, másokkal miért szakított amiért azok nem szexeltek vele úgy ahogy ő akarja.

A végén már csak röhögtem rajta, neki meg nem esett le, hogy azon, hogy csak és kizárólag a szexről beszélt.

Meg is sértődött, amiért végül nem szexeltem vele. :D

2012. nov. 12. 00:00
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
8-as : azért 1 ilyen festménynél muszály vmi poénosat benyögni :D
2012. nov. 12. 00:06
 13/21 anonim válasza:
100%
Nyáron szólított le az illető. Nem volt különösebben az esetem, de nem volt rossz. Másnap bejelölt facen, és beszélgettünk, bár nem sokat. Utána elhívott randira. Én belementem, mondván miért ne? Rosszul tettem. A srác eleinte kedves volt, érdeklődött. Láttam hogy közeledni akar. Gondoltam, egy kicsit engedek neki. Elmentünk egy kicsit eldugottabb helyre. És ott megcsókolt... Ez nekem már túl sok volt. Első randin, alig ismerem.. Utána alig akarta abba hagyni, és többször rám erőltette. Ennek tetejébe még haza is kísért(bár ez valóban kedves volt tőle :D) Másnap el akart hívni újra, de megmondtam neki hogy inkább hagyjuk..
2012. nov. 12. 14:19
 14/21 Hannibal82 válasza:
30%

MI a rossebnek mennek el egyesek randira olyannal, akiről még szart se tudni? Ha nincs sem közös téma, sem semmi értelmeset nem tudni a másikról alap esetben... és még csodálkoznak egyesek, hogy ... ááh hát nevetséges :D

Meg kell tudni az alapvető jellemét, érdeklődését és hogy egy állat vagy illedelmes ember... Na mindegy :)

2012. nov. 14. 16:44
 15/21 anonim válasza:
Azért mentem el, mert szimpatikus volt :) Meg szerintem nem facebookon kell kiismerni a másikat, sokkal jobb ha élőben ismerkedünk, nemde?:) Az ember meg nem lát bele a másik fejébe ha nem tévedek... :) Egyébként meg tapasztalatot kértek, amit én szépen le is írtam... :D
2012. nov. 16. 14:31
 16/21 A Tengerész ***** válasza:
100%
Hehe. Vagy 40 éve történt. Szembe gyár, minden reggel megjelent egy szőke bombázó, levette az írógépről a takarót, elkezdett dolgozni. Én akkor kezdtem el borotválkozni a konyhában. Egy idő után ha kinézett az ablakon intettem neki, ő visszaintett. Megnéztem távcsővel is tökéletes volt. Aztán egyszer mutattam neki, hogy telefonálnék, ő meg mutatta a levegőbe írva a számokat. Felhívtam megbeszéltünk egy randit. Persze korábban érkeztem, de ő se késett csak az "előírt" pár percet. És akkor megláttam.... Elől hiányzott két foga....
2012. nov. 17. 08:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Most nyáron, életem első és eddigi utolsó randija. :P Én rontottam el az egészet, mert annyira leblokkoltam mellette, hogy nem tudtam beszélgetni... még most is szarul érzem magam emiatt. Én akartam annyira találkozni, még most is rajongok érte, de nem hiszem, hogy még egy napját rám pazarolná. Amúgy netes ismerkedés volt előtte jónéhány hétig, ott semmi gond nem volt. :/
2012. nov. 17. 11:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Utolsó te lány vagy?

Mert nekem is volt egy ugyan ilyen randim, nagyon hasonló :(

2012. nov. 17. 13:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Aha, lány vagyok, 17.
2012. nov. 17. 14:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod 18 akkor még akár te is lehettél volna, bár én meg pont úgy éreztem h én szúrtam el a mi esetünkben.. nem találtam meg az érdekes témákat amire ő is tudott volna sokat mesélni vagyis inkább nem eleget :S
2012. nov. 17. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!