Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsan kell lépnem. Szerintetek hogy és mit csináljak? (többi lenn)
Akkor hajrá, én szorítok neked, csak nehogy az legyen, hogy "ha ló nincs, a szamár is jó" szituban találd magad! tehát amikor más nem jön össze, akkor te mindig ott vagy neki egy biztonsági tartaléknak, de ha valaki megtetszik neki és próbálkozik nála, akkor téged meg mellékvágányra tesz addig, amíg ki nem derül, hogy összejön-e vagy sem. Hiszen az a gyanús benne, hogy már régóta találkozgattok, és még nem jöttetek össze. Vajon ez miért lehet?
Szerintem a randizás alatt a fiúnak annyira akarnia kellene téged, hogy rá se nézzen más lányokra! Vigyázz vele nagyon, mert nekem ez a dolog kicsit kihasználás szagú! Nem akartalak elkeseríteni, ne haragudj, remélem nincs igazam! Ja igen, és érdekelnek a fejlemények, majd megírod, mi volt. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!