Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá valami módszer, hogy felszabadultabb legyek (alkohol nélkül:D )?
Figyelt kérdés
Ez egy kicsit zavaró a párkapcsolatok kialakításában, hogy nem tudok eléggé felszabadulni, nem tudom sokszor mit mondjak és nem nehezen nyílok meg.
21/L
2012. nov. 11. 13:52
11/20 anonim válasza:
vitamin? :) ez aranyos
figyelj, ha van hozzá megfelelő partner, akkor nem kell ezen aggódni, mert megindul a dolog magától
ehhez két ember kell
12/20 anonim válasza:
Bízz magadban, és nem kell a szesz
13/20 A kérdező kommentje:
egy kis magabiztosság tényleg nem ártana
2012. nov. 11. 14:37
14/20 anonim válasza:
sok gyakorlással szerezhetsz , olyan ez is mint bármi más az életben.
15/20 A kérdező kommentje:
de hogyan tudnék erre gyakorolni? valami tipp?
2012. nov. 11. 14:45
16/20 anonim válasza:
hát csak így h pasizol, először lehetnek cikis pillanatok/randik de bele fogsz jönni. De ha ettől függetlenül szerencsétlenkedve is megtalálhatod az igazit, általában nem szokott gondot okozni ha vki félénk az elején.
17/20 anonim válasza:
hót egyszerű :D (bár eddig még nekem se ment:S) Egy bölcs tanárom szavai, és ha belegondolsz, ez nagyon igaz:
"ha el akarsz lazulni, csak egy dolgot kell igazán felfogni:egyszer élünk! Persze ez nem azt jelenti, hogy marhaságokat kell csinálnunk, mindent csak módjával"
18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. nov. 11. 16:17
19/20 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, habár már egyre jobban javul, mert éles helyzetekben (azaz társaságban, ahonnan a probléma fakad) gyakorlok. Ha meg esetleg valami hülyeséget mondtál, csak röhögd el magad, tetszeni fog az embereknek, hogy ahelyett, hogy felvennéd a dolgot, inkább csak nevetsz rajta. De ha gondolod, gyakorolhatsz tükör előtt is. Akkor látod, hogy milyen vagy, hogyan nézel ki különböző érzések kifejezésekor. Remélem segítettem.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. júl. 3. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!