Van valami jó berúgási módszer ami olcsó és hatékony?
Figyelt kérdés
Mára hozzászoktam a piához, mivel szinte majdnem minden hétvégén egyszer iszunk. Körülbelül 3,5 dl kell hogy berúgjak normálisan, ami régen csupán 1,5 dl volt :/
És kb 1500 ft kell alsóhangon hogy berúgjak.
Van valakinek valami hatékony berúgási módszere ami olcsó?
Nyugi, ez majd megfordul, és később egyre kevesebb kell. Ahogy sorvad el a májad, mind kevesebb piától fogsz jól berúgni.
Aztán már csak egy új májra lesz szükséged, de az igazán olcsó, most úgy 3,5-4 milka körül van. Jutányos ár, nem igaz?
Hát húzzál bele, hajrá, vár a detox!
2011. nov. 19. 00:53
2/17 Phoney válasza:
Pihenjél, mert minél jobban bírod a szeszt, annál jobban szétmegy a májad.
Egyébként a leggazdaságosabb (és aránylag biztonságos) berúgási módszer az olcsó fehérbor, a vodkapezsgő, a vodkanarancs, és a hirtelen lehúzott sok vodka.
2011. nov. 19. 01:42
3/17 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy két fröccs között megfejeled az ajtófélfát. De nem ilyen anyámasszonykatonája módjára, hanem úgy istenesen. Rendesen meggyorsítja a folyamatot és a májaddal sem lesz akkora probléma.
2011. nov. 19. 02:08
4/17 A kérdező kommentje:
Először is nem vagyok alkoholista -.-
Egy héten max 1szer iszok, de csak akkor ha bulizok.
2011. nov. 19. 15:58
5/17 anonim válasza:
Éppen tegnap hallottam, hogy Amerikában a fiatalok tampont mártanak alkoholba, és azt helyezik fel maguknak. Így egyenesen a véráramba kerül az alkohol, és még a szonda sem tudja kimutatni...Ja és a fiúk is csinálják! Elég bizarrul hangzik,de gondoltam leírom:D
2011. nov. 19. 16:54
6/17 anonim válasza:
Legjobban egy VBK-tól lehet berúgni: Vodka-Bomba-Kataflán
2011. nov. 19. 23:22
7/17 mustafa33 válasza:
Ball lábbal mezítlább az ajtófélfába.
2011. nov. 20. 01:45
8/17 anonim válasza:
Az én májamat nem kapod meg..
2011. nov. 20. 09:16
9/17 anonim válasza:
400ft 2l koccintos, csőőőő!
2011. nov. 20. 20:25
10/17 anonim válasza:
Korsó vörösboroskóla,cukorréteggel az alján, szívószállal! (Ha akarod még ráküldhetsz egy kishubit is)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!