Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem válaszolnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszolnak, ha randin minden ok volt, volt több randi is?

Figyelt kérdés

vonzónak találnak (bókolnak), akarnak tőlem vmit(szex), meg akarnak ismerni(több randira hívnak).Ez van a randikon. abszolut semmi ellenkezőt nem látok, nem mutatnak.

van 2. 3. randi.

utána írok válasz sehol.

ha mégis meggondolták magukat miért nem írják meg, hogy bocsi, kocc van, vagy akármi?

2012. nov. 10. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert nem látják rajtad, hogy te komolyan akarnál valamit.
2012. nov. 10. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit szoktäl te a randikon csinälni. Mert ha te nem erdeklödsz irantuk akkor ez az ok.

3. randin illik leszopni a mosdoban, hogyerezze a pasi akarsz vmit xDD

na jo ez poen volt :D

2012. nov. 10. 13:49
 3/11 A kérdező kommentje:

ha visszagondolok magamra, randikon (ha tetszik az illető) ahogy viselkedem: érdeklődő vagyok pedig róla, szerelmesen csillognak a szemeim(kedves vagyok, stb), de a szexet igyekszem kerülni. így lehet ellentmondásosan jövök le. nem tudom.

egyik srác, arra hogy kérdeztem, hogyhogy eltűntél, azt felelte: nem tudja. ez is mi?

2012. nov. 10. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Szóval rövid távú kapcsolatot tőled ne várjanak, hosszútávúban pedig számítsanak rá, hogy már hét elején el kell kezdeni könyörögni a hétvégi szexért?

Ha az rólad ez első benyomásuk, hogy frigid vagy, szerinted kíváncsiak a másodikra?

2012. nov. 10. 14:24
 5/11 A kérdező kommentje:
azt ellenőrizték, hogy nedves vagyok e, szóval frigidnek nem hisznek.
2012. nov. 10. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Valami több volt?
2012. nov. 10. 14:44
 7/11 A kérdező kommentje:
olyan petting féle valami, de annyira nem.
2012. nov. 10. 14:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor nincs ötletem, ilyen előzmények után tuti, h újra akarnék veled találkozni, ha a pasi helyében lennék. :)
2012. nov. 10. 14:59
 9/11 A kérdező kommentje:
én igazából arra tippelteltem, hogy több vasat tarthatnak a tűzben, így annyira nekik nem fontos egy csajba energiát fektetni
2012. nov. 10. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezt úgy mondod, mintha a nők nem ezt csinálnák.
2012. nov. 10. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!