Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszolnak, ha randin minden ok volt, volt több randi is?
vonzónak találnak (bókolnak), akarnak tőlem vmit(szex), meg akarnak ismerni(több randira hívnak).Ez van a randikon. abszolut semmi ellenkezőt nem látok, nem mutatnak.
van 2. 3. randi.
utána írok válasz sehol.
ha mégis meggondolták magukat miért nem írják meg, hogy bocsi, kocc van, vagy akármi?
Nem tudom mit szoktäl te a randikon csinälni. Mert ha te nem erdeklödsz irantuk akkor ez az ok.
3. randin illik leszopni a mosdoban, hogyerezze a pasi akarsz vmit xDD
na jo ez poen volt :D
ha visszagondolok magamra, randikon (ha tetszik az illető) ahogy viselkedem: érdeklődő vagyok pedig róla, szerelmesen csillognak a szemeim(kedves vagyok, stb), de a szexet igyekszem kerülni. így lehet ellentmondásosan jövök le. nem tudom.
egyik srác, arra hogy kérdeztem, hogyhogy eltűntél, azt felelte: nem tudja. ez is mi?
Szóval rövid távú kapcsolatot tőled ne várjanak, hosszútávúban pedig számítsanak rá, hogy már hét elején el kell kezdeni könyörögni a hétvégi szexért?
Ha az rólad ez első benyomásuk, hogy frigid vagy, szerinted kíváncsiak a másodikra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!