Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hógy hódítsam el ezt a lányt?
Már 8 éve osztálytársak voltunk most mindkettet 1. gimisek vagyunk és más iskolába mentünk (szerencsére mer házinyúlra nem lövünk).
Facebookon be van jelölve de nem tudom mit írjak neki. Mert mint már írtam már ismer nyolc éve. És nem a legmenőbbek közé tartoztam.
8.ba mellé is kerültem a padba és mély dolgait osztott meg nekem (hogy mit az nem lényeges).
Mit írjak neki facebookon? Tudnátok segíteni? Fogalma sincs róla hogy tetszik nekem, azt hiszi hogy csak ugy bejelöltem.
15/f
Elsőnek igaza van, az új suliról simán kérdezhetsz, az új osztálytársairól a nyári szünetről, meg hogy milyen élményei voltak eddig, meg nem-e akarna-e veled találkozni hogy egy kicsit beszélgessetek. Általános iskolába nekem is volt egy osztálytársnőm igaz ő vele csak 2 évig jártam egy osztályba mert másik suliból jött át hozzánk, és amikor gimisek lettünk nem egy iskolába 10.esek voltunk amikor újra felvettük egymással a kapcsolatot, eleinte csak beszélgettünk, majd összejártunk, utána együtt buliztunk, stb... stb... Minden alkalommal elmeséltük az élményeinket, akár a külön személyes élményünket akár a közöset az előző buliról ami megmaradt emlék. Végül összejöttünk.
És ha hiszed ha nem, 3 évig jártunk együtt, amikor a ballagás volt az volt a szerencsénk hogy nem egy napon volt ő ballagott először akkor én mentem át hozzájuk, majd amikor az én ballagásomra került a sor ő jött ide, végül el váltak útjaink, ő egyetemre ment, én meg OKJ-ra. Én itt helyben voltam de ő koleszos lett, új barátai lettek, mi is ritkán találkoztunk csak 1-2 hetente tudtunk találkozni, így kihűlt a kapcsolatunk.
a 2. ember történetét szívből sajnálom
és sajnos hogy bonyolítsam a helyzetet más fiuk is környékezik (pl: megkérdezik tőle hogy mizu? meg mi a helyzet? stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!