Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben hol lehet ismerkedni "normális" fiúkkal? (Akik nem csak egy estére keresnek barátnőt. )
"Utolsó: Bocsi, de nem ez volt a kérdésem."
Attól még elmondhatod. Vagy ronda vagy?
Keresem az igazit? Hmm ez olyan sablonos, hiaba keresem ha o nem talal meg.
Elvarasok?
Huseg, bizalom, megertes, segitokeszseg, oszinteseg.
Kulso vagy belso fontos?
Kinek mi, persze van mindenkinek egy igenyszintje ez is igaz, jol nezzen ki, ne legyen ronda stb.
Ki hogy veszeli at amig szingli? Illetve azt, hogy hazamegy munkabol es napokig, hetekig nem szol senkihez, probal kommunikalni a lakotarsakkal, akik nem magyarok, de meg csak nem is angolok es rajon annyira se tudnak angolul, mint maga, elkeseredik talan majd bulikon, odamegy ismerkedni es levegonek nezik elutasitjak, de nem csak ot a tobbieket is, de azert felveszik a szingli karszalagot.
Neha tenyleg nem ertem a tarsadalmat. Ennyire megvaltozott a vilag?
Bezzeg a telefon az mindenkinek olyan fontos, nyomogatja allandoan a Facebookot, Messengert selfizik stb.
IT-s letemre en mar 2004-ben ezt csinaltam, akkor meg Nokian Symbiannak "csufolt" nyomogombos keszulekek voltak okostelefonok, majd bejott az erintokepes divat.
Hogy ezt miert irtam le?
Azt veszem eszre, hogy fontosabbak lassan ezek az okostelefonok es a virtualis vilag, mint maga a valosag, az elet, a kapcsolatok, beszelgetesek, stb.
Mi a velemenyetek errol? Bocs, ha kicsit hosszu lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!