Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek én miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én miért csak a filigrán alkatú lányokhoz tudok vonzódni?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam nagy darab, vastag csontozatú, asszonyos alkatú lányoknál is, de hiába minden erőlködés, akkor sem éreztem a vágyat, a vonzalmat. Mintha egy fiúnál próbálkoznék, semmi vonzalom. Az a baj, hogy a mostani osztályban is csak egy filigrán alkatú lány van és ő is foglalt, ráaádásul, az én korosztályomban amúgy is több a nagy darab lány, minta kis törékeny alkaút, vékony csontozatúak, az ilyen aranyos lányok inkább a tini lányok, 14-15 évesek között találhatóak meg. Most akkor örökre egyedül maradok emiatt vagy elégedjek meg egy nagy darab lánnyal, akihez testileg sosem tudnék vonzódni, mert a filigrán alkatúak már foglaltak és az én korosztályomban alig találhatóak meg?
2012. nov. 9. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert neked ők jönnek be. Pont. Én meg jobban szeretem az olyan lányokat, akiken "van mit fogni", persze nem az a szétfolyt kategória. Mindenkinek más a szép, oszt kész.
2012. nov. 9. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy 23-26 éves pasi elég szimpatikus a 14-15 éves lányok számára, mert tapasztalatot és felvilágosítást, mondhatni megbízhatóságot tükröznek. A 14 éves lány még tapasztalatlan, az ennyi idős fiú pedig - gondolván - sok mindent tud és jobban tud vigyázni a kapcsolatukra. Aztán a lány is ahogy telik az idő: komolyodik, és még idősebb pasikra bukik. Ez egy kémiai dolog, de nem lehet megmagyarázni szerintem. El kell fogadni!
2012. nov. 9. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert a kövér emberek (direkt nem csak kövér nőket írtam) gusztustalanok, azért.
2012. nov. 9. 15:16
 4/4 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj:) Az én nézőpontomból megközelítve kár hogy kevesen találjátok ezt az alkatot vonzónak :D
2014. jan. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!