Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek a hipszter lányokhoz?
Figyelt kérdés
felmegyek corvintetőre meg ilyesmi helyekre, és ott vannak a kis szemüvegeikkel meg kivillanó uszogumijaikkal, meg kiskosztümjeikkel, meg piros ruzs, de hát basszus nekem nincs olyan elvont életszemléletm mint nekik! Most akkor mégis hogyan?2012. okt. 20. 17:12
2/4 anonim válasza:
Tapadós naci, kardigán, ing, és 10 centi vastag szemüveg keret.
Ha nem írod le, mit a fa.szom értesz hipszter lányok alatt, sosem jövök rá.
Ha neked csak ők jönnek be, lenne egy indiszkrét kérdésem:
Akkor mi a fa.szom van, ha véletlenül sikerül egyet levetkőztetned??? Ott fogsz állni egy tök átlagos csajjal, aki nem hipszter.
4/4 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, hogy a hipszter egy bugyifajta. O.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!