Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy közeledjek feléjük? (Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjek feléjük? (Lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány aki 1 évvel idősebb nálam,de mindennap reggel ugyan ott szállunk fel a buszra.Látásból ismerjük egymást mert egy általánosba jártunk,de nem vagyunk beszélő viszonyba sem köszönőben sem.. Vagy gáz ha bejelölöm facen?

Van egy másik lány aki most ugyan oda jár gimibe mint én,egy busszal járunk be eddig 3x ültem mellé,egyrészt ismerem látásból,másrészt nem akartam mások mellé ülni.Max annyit szóltam hogy : Szia szabad lesz? Mondta hogy persze.

Nem beszélünk,de ismerjük egymást,mostantól köszönni fogok vele.

Köszi

2012. okt. 10. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszerűen, nyíltan, lazán. Nem fognak megenni. Találd fel magad! Igazából én is ilyen típus voltam, de rájöttem hogy nem lehet mindent előre eltervezni, csak menned kell a fejed után!
2012. okt. 10. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha az ember előre kitalálja, hogy na, akkor most mit fog mondami, az sohasem sikerül! Abba mindig belesül az illető és nem hangzik hitelesen. Szólj hozzájuk, ne törd a fejed, kérdezz először valami általánosat, hogy látom, te is mindig ezzel jársz, mióta, és hazafelé is ugyanígy? stb. Melyik osztály, melyik utca... Aztán ha szívesen válaszol, folytasd.
2012. okt. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!