Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek szinte a lányoktól?
16 éves vagyok és szinte félek a csajoktól. Már a szemükbe alig merek nézni.. tökre szégyenlős leszek meg minden előttük. Nem hiszem hogy egy régi csalódás miatt lehet ez mert nem volt még kapcsolatom. Az osztálytársaimhoz meg régebbi ismerősökhöz simán közeledek de idegen csajok előtt leblokkolok. Tudom volt már hasonló kérdés de ott nem találtam jó választ a kérdésemre: Mit lehet ezzel csinálni?
Jó lenne már egy barátnő meg minden (szerelmes is voltam már reménytelenül) de így nagyon nehezen lehet megoldani. Csomó haverom van, aki teljesen normálisan képes közeledni akár idegen lányokhoz is. Nekem meg szívem ver a négyszeresén ilyen helyzetbe...
mondjatok vmit, hogy mi ez meg hogyan változtassak rajta
Köszi a válaszokat :)
Minden az önismereten és az önbizalmon múlik. El kellett gondolkoznom azon, hogy mik lehetnek az önbizalomhiányom forrásai. Rájöttem például arra, hogy nem tetszik a saját öltözködésem, a saját hajam stb. Ezeken elkezdtem szép fokozatosan változtatni, ahogy az időm és pénztárcám engedte. Ez dobott egy kicsit az önbizalmamon. (ez csak egy példa volt, több minden is szóba jöhet)
Utána szépen kicsiben folytatni. Próbálkozni. Eleinte tényleg "vért izzadtam", ahogy számomra ismeretlen lányokkal beszélgettem. De annyi a lényeg, hogy ha egyszer sikerül... után mindig menni fog :D
Első kapcsolatom nagyon rövidre sikerült, de arra pont elég volt, hogy önbizalmat és lendületet adjon, és hogy ezek után ne kelljen félni az ilyenektől. Jelenleg 2 éve van kapcsolatom, és az hogy ez összejöjjön kellett 1-2 pofon.
Kicsit pofátlanabbnak kell lenni. Véletlenül sem arra gondolok, hogy legyen bunkó az ember, az soha nem fog bejönni a normális csajoknak. De a tutyimutyiság, ha TÚL kedves valaki az az elején nem előny. (egy nő nem ezt keresi de ezt várja el). Legyél kedves és odaadó egy kapcsolatban, ott már az jobban számít.
Ajánlom Neil Strauss: A játszma című könyvét. Nekem segített 16-17 évesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!