Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan pasizzak?

Figyelt kérdés

Hogyan szerezzek magamnak egy pasit,ha nem vagyok az a csinibaba,akire másznak a pasik. Az a helyzet,hogy hozzám nem jönnek oda a fiúk. Mit tehetek ebben az esetben?

19/L

2012. nov. 8. 00:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Képet! Képet! Képet!
2012. nov. 8. 08:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy nem vagy csinibaba?

Nem nézel ki így?

[link]

Mert az senkit nem érdekel :)) Az ilyen lányok a dzsipóknak, és a ksi rajhercegeknek kellenek.

Hanem mondjuk átlagos lány vagy, mint ő:

[link]

Akkor simán találhatsz magad mellé egy normális fiút, csak ne görcsölj.

Ha pedig túlsúlyos vagy, és igénytelen, akkor sajnos változtatnod kell vagy magadon, vagy az igényeiden, és összeszedni egy igénytelen, túlsúlyos, vagy buta srácot...

22/F

2012. nov. 8. 13:43
 13/16 anonim válasza:
Talán küldj magadról képet meg beszélgetek velecd 1 kicsit aztán meglátom h mit ajánlhatok
2012. nov. 8. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Hallod a 2. lány simán szép kategoria nem átlagos.max nem csinibabás.
2012. nov. 8. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
pont ezt akartam írni én is mint az utolsó
2014. ápr. 4. 00:14
 16/16 SIDLER22 ***** válasza:
Látod! Nem kell sokat törnöd magad. Csak kiteszel egy kérdést és már jönnek is a fiúk. Őszintén szólva a fiúk nem annyira válogatósak mint a lányok. Inkább csak az számít hogy legyen gyorsan valaki. Mármint nekem 16 éves fejjel most csak ez számít hogy legyen valaki akit... persze 10-szer jobban örülnék ha valaki mellettem is maradna. Pláne ha jól néz ki. :D
2016. júl. 13. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!