Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedtek itt az oldalon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtek itt az oldalon? Volt már kapcsolatotok belőle?

Figyelt kérdés

Én két normális lánnyal találkoztam eddig innen, egyik havernak megmaradt, másik más volt élőben mint chatelés alapján :)

17F, Bp.

2012. nov. 7. 22:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
De jót beszélgettek itt. :)
2012. nov. 8. 22:18
 32/36 anonim ***** válasza:

Mert hogyan?

Amúgy igen jót,mert nekem ez olyan fura!Meg vicces is egyben!:D

2012. nov. 8. 22:58
 33/36 anonim ***** válasza:
Hát már korábban leírtam,de a lényeg az volt,hogy megkérdezte a nevem és mivel nem hétköznapi(meg mert kicsit kattant volt) nem hitte el,és azt kezdte mondogatni,hogy átverem,meg,hogy "miért higgyem el" én meg erre "miért ne kéne elhinned,de ha így állsz hozzá inkább hagyjuk az egészet",csaj sajnos nem azt mondta,hogy "jó" hanem,hogy "majd még gondolkodok rajta",úgyhogy azóta is cidrizek tőle.
2012. nov. 8. 23:17
 34/36 anonim ***** válasza:
*csak
2012. nov. 8. 23:18
 35/36 anonim ***** válasza:
Jajj értem!Hát elég beteg a leányzó!XD
2012. nov. 8. 23:49
 36/36 anonim ***** válasza:

Ezúton is itt kérnék bocsánatot tőle amiért egy szót is leírtam róla,sajnálom.

Írtad hogy olvastad és mérges voltál (jogosan).

Mégegyszer Bocsánat.

2012. nov. 24. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!