Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtek itt az oldalon? Volt már kapcsolatotok belőle?
Én két normális lánnyal találkoztam eddig innen, egyik havernak megmaradt, másik más volt élőben mint chatelés alapján :)
17F, Bp.
16 volt.
Pár hete volt,én még 17 voltam,de vagy én vagyok érettebb vagy ő volt túl fiatal gondolkodású.
Igazából talán nem is írtam volna ha nem csak egy válasz érkezett volna addig ami az volt,hogy "tedd meg",csak erre azt írta,hogy már sokszor próbálta és most is a kezében egy üveg darab.
Ezt azért egy jobb érzésű ember nem hagyta volna szó nélkül.
Ó,ez volt a legkisebb "érdekesség" vele kapcsolatban.
Azt a pár oldal privátot nem töröltem ki mert majd egyszet jót nevetek rajta,de most még nem mert erős az emlék.
Amúgy nagyon ugráló természetű volt.
Mikor megmondtam a nevem egymásutánban jöttek az olyan levelek,hogy "Miért akarsz átverni" meg hogy "Nem baj ha cicának hív majd" :O
Van itt egy 14 éves csajszika is nem jut most eszembe a neve de az még fb-met is kiszekálta belőlem és komolyan mondom ilyet még nem láttam :D
Mondogatta h jól nézek ki és ő többet akar, én nem akartam megbántani ezért a korára hivatkoztam h fiatal, de nem fogta fel... Ha megkérdezte merre jártam a hétvégén elmondtam, kérdezgetet többet megtudta voltak ott lányok rendesen féltékenységi jelenetet rendezett :D
Az enyém komoly.
Azt meg,hogy hogyan sikerült lerázni még én se hittem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!