Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtek itt az oldalon? Volt már kapcsolatotok belőle?
Én két normális lánnyal találkoztam eddig innen, egyik havernak megmaradt, másik más volt élőben mint chatelés alapján :)
17F, Bp.
foley: Ezt a név kérdést esetemben kétszer is frappánsan megválaszolta a sors, ugyanis a kedves leányzók kikapták a pénztárcámból egy megfelelő pillanatban a személyimet. Szerinted néztem furcsán, vagy néztem?!
Őrültekkel is volt dolgom, és nem gondoltam volna, hogy olyan is lesz, aki SEHOVA nem ül be kajálni/inni valamit.
Ez a gödrös egy filmben volt csak azt akartam érzékeltetni,hogy milyen kaliberű kb
Van ilyen tiltás,de mivel alapjáraton kint a nevem megtalált volna.
Ha a személyim megmutatom neki akkor egyszer majd arra érkezek haza,hogy ott van és pl. a polóimat szagolgatja:)
Nem.
Biztosra mentem,5 oldalon keresztül sikerült lebeszélni,az utána lévő + 2-3 oldal privát volt az ismerkedése.
Meg ő maga köszönte meg,hogy lebeszéltem.
Amúgy az volt a "nagyon nyomos" indoka az öngyilkosságra,hogy a szülei nem engedték el bulizni WTF!!!
Eddig én próbáltam, de ezek után szigorún csak az emberiséget segíteni-levélben járok ide!!!
Nahhh, jó a héten még kivételezek, bátraké a szerencse...
37F.
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!