Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedtek itt az oldalon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtek itt az oldalon? Volt már kapcsolatotok belőle?

Figyelt kérdés

Én két normális lánnyal találkoztam eddig innen, egyik havernak megmaradt, másik más volt élőben mint chatelés alapján :)

17F, Bp.

2012. nov. 7. 22:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
10-es ez komoly? Úristen!:D Ilyen emberek is vannak itt?:D
2012. nov. 7. 23:10
 12/36 anonim ***** válasza:

foley: Ezt a név kérdést esetemben kétszer is frappánsan megválaszolta a sors, ugyanis a kedves leányzók kikapták a pénztárcámból egy megfelelő pillanatban a személyimet. Szerinted néztem furcsán, vagy néztem?!

Őrültekkel is volt dolgom, és nem gondoltam volna, hogy olyan is lesz, aki SEHOVA nem ül be kajálni/inni valamit.

2012. nov. 7. 23:10
 13/36 anonim ***** válasza:

Ez a gödrös egy filmben volt csak azt akartam érzékeltetni,hogy milyen kaliberű kb

Van ilyen tiltás,de mivel alapjáraton kint a nevem megtalált volna.

Ha a személyim megmutatom neki akkor egyszer majd arra érkezek haza,hogy ott van és pl. a polóimat szagolgatja:)

2012. nov. 7. 23:15
 14/36 anonim ***** válasza:
És ha ki is takarít az neked csak jó nem?:D Legközelebb add oda a személyit!XD
2012. nov. 7. 23:16
 15/36 anonim ***** válasza:
Inkább válalom azt a takarítást magam mint,hogy tényleg egy gödörben babázva végezzem :)
2012. nov. 7. 23:22
 16/36 anonim ***** válasza:
Az is igaz!:D de most lesokkoltál!Én azt hittem ilyenek csak a filmekben vannak!XD ezek egyben szánalmasak és viccesek!
2012. nov. 7. 23:24
 17/36 anonim ***** válasza:

Nem.

Biztosra mentem,5 oldalon keresztül sikerült lebeszélni,az utána lévő + 2-3 oldal privát volt az ismerkedése.

Meg ő maga köszönte meg,hogy lebeszéltem.

Amúgy az volt a "nagyon nyomos" indoka az öngyilkosságra,hogy a szülei nem engedték el bulizni WTF!!!

2012. nov. 7. 23:26
 18/36 anonim ***** válasza:
Mármint "nem" arra,hogy megtette az öngyilkosságot.
2012. nov. 7. 23:27
 19/36 anonim ***** válasza:
Hát hány éves volt ez 12? Anyám!annyi "komoly gondja" van a mostani fiataloknak!
2012. nov. 7. 23:29
 20/36 anonim ***** válasza:

Eddig én próbáltam, de ezek után szigorún csak az emberiséget segíteni-levélben járok ide!!!

Nahhh, jó a héten még kivételezek, bátraké a szerencse...

37F.

:)))

2012. nov. 7. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!