Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hogy hajtanátok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy hajtanátok el egy olyan fiút aki nem tetszik, de látjátok rajta, hogy ti viszont nagyon bejöttök neki?

Figyelt kérdés
Ha egy srác megőrül értetek, kedves, nem bunkó és előhozza a kreativitását csak azért, hogy megfeleljen nektek vagy akár csak azért, hogy megkapja a telefonszámotokat akkor ti, hogy koptatjátok le ha egyáltalán nem tetszik közben? Kedvesen, udvariasan megkéritek, hogy ne "zargasson" titeket többet vagy elhajtjátok a fenébe, mert egyáltalán nem tetszik? Esetleg ha nem is tűnik annyira szimpatikusnak akkor hogyan reagáltok?

2012. nov. 7. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem hajtanék rá. Sose hülyítettem, nem hülyítek és nem is fogok hülyíteni egyetlen egy fiút sem. Az érzelmekkel való játék nagyon fájdalmas tud lenni.

Ezt várnám el a fiúktól is viszont, de azt hiszem épp most vagy szórakoznak velem, vagy ennyire félénkek, vagy csak nem akart még lépni. Tettével akar, szavával nem.

2012. nov. 7. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:

És én tuti kedvesen mosolyognék. Még lehet a számom is megadnám, hogy ne legyen zavarvba (ha már legalább ismerjük egymást valamennyire), de hangsúlyoznám, hogy barátok.

Sose taposnék senki lelkébe. Tudom hülye vagyok! de én ilyen vagyok.

2012. nov. 7. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

(megint én vagyok)

Viszont el kell szomorítsalak vannak lányok akik élvezik a helyzetet, hogy a fiút hülyíthetik. De szerintem ha elutasítanak valakit 20 lányból 19normálisan.

2012. nov. 7. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy együttérző mosoly mellett közölném vele, hogy nagyon sajnálom, de én nem tudok rá úgy gondolni, esetleg felajánlanám a barátságomat. Szerintem ez elég emberséges megoldás a körülményekhez képest. :)
2012. nov. 7. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!