Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért találkozik velem? Tudja, hogy tetszik nekem és talán én is tetszem neki?
Figyelt kérdés
A sztori egyszerű: megismertem egy lányt kutyasétáltatás közben, beszélgettünk, sétálgattunk, az elköszönésnél bemutatkoztunk egymásnak. Pár nap múlva megkerestem facebookon és írtam neki, hogy nem-e ő az, akivel pár napja találkoztam stb. Erre bejelölt ismerősnek, és azóta facebookon szoktunk beszélgetni, naponta érdeklődök h mi van vele, igaz nem sokat beszélünk, mert én inkább az élő beszélgetés híve vagyok. A múlt héten elhívtam kutyát sétáltatni, szívesen is jött, sétáltunk 2 órát, közben sokat beszélgettünk. Aztán megbeszéltük, hogy szerdán megint megyünk sétáltatni és találkozunk. Nekem eléggé tetszik, és azért hívogatom mindig el sétáltatni, mert meg szeretném jobban ismerni:) Szerintetek ennyiből leesett neki, hogy a kutyasétáltatás az csak ürügy a találkozáshoz? És ha szívesen jön mindig akkor, vajon tetszek neki, vagy csak barátként kezel? Tudom ezt így látatlanban nem lehet megmondani, de mégis kíváncsi vagyok a véleményekre, kíváncsi vagyok, hogy ennyiből már leesik-e egy lánynak, hogy a fiú miért hívja el, vagy legyek ennél is konkrétabb. Azt tervezem h párszor még elhívom kutyát sétáltatni, ismerjük meg még jobban egymást, és az egyik séta végén elhívom konkrét randira, ahol már nincsenek kutyák.2012. nov. 6. 19:28
1/4 anonim válasza:
Igen, jo gondolatmenet, ha méltat kutyasétáltatásra az még nem azt jelenti h bejössz neki, max szimpatikus vagy. Ha viszont többször elmentek sétálni és utána randira is rávehető akkor már jo esélyed van. Mindenesetre ismerd emg minél jobban és utána jön magától a többi.
2/4 anonim válasza:
minek huzzátok1más szivét b@zd meg oszt annyi!ha sokat beszélgettetek ez már1jó pont jelentesz a számára vmit sztem hivd el moziba vagy pic-nic-ezni és az lesz a legjobb ha kicsit alaposabban megismeritek egymást! Hogy tetszel e neki vagy csak barátként kezel azt csak te tudhatod a szempillantás mindent megmond Mond el neki hogy neked tetszik!!!
3/4 anonim válasza:
Felejtsd el az előttem szólót, nem ez a módja, nálad biztosan nem. Jól csinálod! Beszélgessetek még egyszer-kétszer így, időnként ejts el egy-egy bókot, amúgy mellékesen, de aztán azonnal folytasd, tereld tovább a szót, és igen, biztosan feltűnt már neki, hogy te fiú vagy és ő lány, és a kutyák csak gardedammok. Szerintem a következő találkozásnál már hívhatod valahová, egy sütire, egy mozira vagy valami olyan programra, amire (mert időközben azért kikupálódtál abból, mit szeret, remélem?) jó eséllyel elmegy majd veled.
Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Ma találkozok vele, aztán lebeszélek még egy talit majd a héten, és ott majd sztem megkérdezem, hogy van-e kedve egyet randizni. A második válaszolóval nem értek egyet, hülyeség egyből ajtóstul rontani a házba, ő nem olyan lány.
2012. nov. 7. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!