Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik valaki és nem vagyok benne biztos hogy én is neki?
Figyelt kérdés
már egy jo ideje ismerem, de csak most jőttem rá hogy tetszik nekem. ő nem lép akkor én sem hisz ő a fiu és én a lány akkor.... most mit tegyek???!2012. nov. 7. 19:31
1/9 anonim 

válasza:

Hát ha konkrétan nem is lépnél, legalább vmi konkrét jeleket adj neki, amiből érti hogy bejön :) Am, kor?
2/9 anonim 

válasza:

Miért ne léphetnél?Cselekedj bátran.Mond el mit érzel
3/9 A kérdező kommentje:
2 év a korkülömbség
2012. nov. 7. 19:36
5/9 A kérdező kommentje:
ő 2 évvel nagyobb nálam
2012. nov. 7. 19:43
6/9 anonim válasza:
nagyon megértem a helyzetedet,mert jelen pillanatban én is ezzel küzdök...csak nem tudok mik a jelei ha tetszem egy pasinak....:( Én béna :)
7/9 A kérdező kommentje:
én sem vagyok (sajnos) tisztában azzal hogy mik a jelei ha tetszel egy pasinak néha összetéveszthetők a barátság jeleivel
2012. nov. 7. 20:02
8/9 anonim 

válasza:

Sok helyen olvastam a testbeszédről. Pl. ha utánozza, amit csinálsz(beállás, dobolás, lábbal dobogsz...) vagy feltűnően kakaskodik másokkal, ha a közelben vagy, vagy ha feléd van a lába, akkor tudat alatt rád goldol. Én ezt olvastam...szerintem van benne valami :))) de mindenképpen lépj felé... mi lehet a legrosszabb? Megmarad a haverodnak... :))
9/9 anonim válasza:
ha tényleg tetszik akkor lépjél mer minél tovább elhúzod annál jobban fog fályni ha közben talál valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!