Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Ti járnátok velem?
Figyelt kérdés
165 cm magas vagyok, olyan 55kg, viszonylag széles vállaim vannak, rövid barna hajam van, barna szemem, fekete keretes szemüveget hordok-máskor kontakt lencsét. Sokak szerint kellemes arcom van, értsd jóképű. Kíváncsian várom a válaszaitokat. 24. évemben járok!2012. nov. 6. 20:06
11/16 anonim válasza:
Jól van. Őszintén szólva inkább én kérek elnézést, csak mindig feltekerem az agyam az ilyen kérdéseken. Az első kommentemnek kb. az első felét gondolom komolyan. És én is ismerem az érzést, amikor nem várok segítséget, csak írnom kell.
12/16 A kérdező kommentje:
Fátylat rá! :)
2012. nov. 6. 21:02
14/16 anonim válasza:
Sok lányt zavarnak az alacsony pasik, de magamból kiindulva, ha jellemileg vagy akárhogy máshogy megfog, akkor nem fontos a magasság. Igaz, én alacsony vagyok, úgyhogy nem nagyon láttam még kisebb pasit. :) De ha meg jóképű is vagy, az még jobb. :)
15/16 VVMMvvmm válasza:
Csak nehogy ide jöjjön a tori renton nevü tag!
Hahaha!( Lehet, hogy valami ilyesmit írna: Túl alacsony vagy hozzám!
Én 178 cm vagyok!!! Rémes lenne veled járni.
Eszedbe ne jusson! Nem akarok égni veled!)
Különben látott már képet valaki a "jó öreg" tori-ról?
Mire olyan büszke?
16/16 VVMMvvmm válasza:
Amúgy Bolo Yeung 168 cm.
Egykori erőemelő és színész.A Bloodsport(Van Damme) filmi fazonjánál férfiasabb embert ritkán látni!
Tudom nem mindenki Bolo Yeung.De nem mindenki Michael
Jordan(volt kosaras) sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!