Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy ismeretlen lánynak iwiw-en aki tetszik?
Ismeretlennek? Én nem írnék semmit, az iWiW nem társkereső. Maximum akkor, ha ki lenne írva a profiljára, hogy "Pasik, írjatok!".
Egyáltalán hogy találtad meg? Ha ismerős ismerőseként, akkor kérd meg valamelyik közös ismerősötöket, hogy valahogy ismertessen össze benneteket (persze nem olyan nyilvánvalóan, hanem hogy szerveznek valami közös programot, és te "véletlen" épp ott vagy és csatlakozol, vagy ilyesmi). Aztán ha már ismered személyesen, beszélgettél vele, és még mindig szimpatikus, akkor már mehet a "Szia! Emlékszel rám, találkoztunk XY buliján. Esetleg találkozhatnánk kettesben valamikor?"
Lényeg, hogy olyannak, akivel nem találkoztam még személyesen inkább nem írnék. (Még ha tetszik is a képek alapján - a Photoshop csodákra képes)
-G-
Én is iwiw-en írtam egy tök ismeretlen lánynak és lám, életem eddígi legjobb kapcsolatát élem. Kiderült, hogy messzemenően intellektuális, kedves és szerető.
Írj bátran neki és remélem ugyanaz lesz az eredménye, mint nálam. Teljesen mindegy, hogy mit írsz, csak minél előbb invitáld valami közvetlenebb beszélgetésre és ha pozitív a visszajelzés akkor találkozzatok. Nem baj ha neten ismerkedsz, csak a folytatás történjen a valóságban.
Nekem irt egy fiu az iwiw-en, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki. Nagyon meglepodtem, mert halovany fogalmam sincs, hogy ki az. - Maig nem tudom...
De felvettem az ismeroseim koze, mert szepen megkert ra es nem vagyok bunko. Olykor szolunk par szot...kedveset.
Lathatta, hogy ferjnel vagyok...de ugy latszik ami tetszik, az erdek nelkul tetszik es nem tagadom jol esett az onbizalmamnak.
Szoval nagyon segitokeszek voltak az elottem irok.
Leirtam, amit en kaptam. Batorsag!
Hát őő....
Az én tanácsom inkább arra jó ha számára teljesen ismeretlen vagy, de ha ismer látásból az se baj, talán így is használ.
Na szóval:
Írd neki hogy bár még nem ismeritek egymást de ő nagyon bejön neked, s hogy eszméletlenül nagy késztetést éreztél arra hogy írjál neki.
És a végére tedd oda hogy: remélem nem baj hogy írtam.
Próbáld meg, én ezzel a módszerrel eddig a 3-ból 2 pozitív visszajelzést kaptam.
Sok sikert!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!