Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha iwiw-en bejelölne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha iwiw-en bejelölne titeket egy ismeretlen lány, és tetszene is nektek kép alapján, de nincs mellé levélke, akkor visszajelölnétek és írnátok neki ti valamit?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 09:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Egy próbát megér.
2009. nov. 23. 09:21
 2/12 Andrewka ***** válasza:
57%

Hagynáma függő kapcsolatot pár napig hátha ír. Ha nem akkor nem jelölném vissza. Legyen már annyi benne h ír is ha már bejelöl ismeretlenül

22/f

2009. nov. 23. 09:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha tényleg tetszene írnék neki, hogy miért jelölt meg, és visszajelölném.

(24)

2009. nov. 23. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
így jöttem össze a mostani barátnőmmel. 7 hónappal ezelőttt :P
2009. nov. 23. 09:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Nincs véletlen többszáz-többezer ismerőse és a saját leírásában valamilyen terméket, weboldalt (többnyire tárkeresőt), vagy bármi mást reklámoz?

Ilyenek ugyanis hetente jelölgetnek...

2009. nov. 23. 10:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Én lennék ez a lány, aki jelölne. Az a gond, hogy a srác engem nem ismer, még látásból sem. Nekem viszont tetszik, és szeretnék vele megismerkedni. Viszont semmi más elérhetőségét nem tudom, csak az iwiw adatlapját. Sőt még összefutni sem tudok vele, azért maradt csak ez. De nem akarom beégetni magam, ezért kérdeztem, hogy mit szólna egy srác ahhoz, ha csak bejelölné egy csaj, de nem írna. Igazából azt sem tudom mit lehetne ilyenkor írni, hogy ne legyen szánalmas, meg nyomulós sem. Ötletek?
2009. nov. 23. 10:48
 7/12 thedani ***** válasza:

Írj neki valamit, valahol el kell kezdeni. És ugye rá akarsz nyomulni, akkor hát írj neki nyugodtan egy nyomulós levelet. Egy csaj nyomuljon csak, ha jól nézel ki akkor biztos nem fog nemet mondani. Írd meg hogy tetszik neked és megihatnátok valamit. Az őszinteség fél siker.

21\F

V.Dániel

2009. nov. 23. 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:

De egyedülállóként van feltüntetve? Mert ha van csaja, akkor az necces lehet. De ha nincs, meg egy próbát megér, azt írtad, úgysem ismer, maximum végigkérdezgeti az ismerőseit, nem-e ismer valaki, ha meg igen, és esetleg gáz van (de miért is lenne) írhatod/mondhatod azt is, hogy az egyik ismerősöd ismerőse ő, és szereted, ha minél több ismerősöd van, ezért jelölted be. Ilyen létezik, engem is állandóan jelölgetnek az ismerőseim ismerősei, akiket én azt sem tudom, kicsoda.

Szóval, rajta! :)

2009. nov. 23. 11:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az is bonyolítja a helyzetet, hogy ez a srác a szüleim munkatársa. Viszont ő még sosem találkozott velem. És ezért írtam azt is, hogy nem akarok beégni, mert ha egy vadidegen lenne, szóval nem ismerné anyámékat, akkor simán írnék neki. Csak az tök ciki, ha mondjuk nem akar semmit tőlem (bár úgy tudom épp barátnőt keres), akkor beégek anyámék előtt is - mert tuti a fülükbe jutna, mert minden 5 percben találkoznak a munkahelyen - meg előtte is. Ezért nem tudom milyen szöveget írhatnék neki, hogyha esetleg nem akar semmit, akkor ne legyen kellemetlen egyik oldalról sem. Anyámékat viszont nem kérhetem fel kerítőnek, mert ők nem olyan fajták. Vagy lehet csak én bonyolítom túl, nem tudom...
2009. nov. 23. 12:22
 10/12 anonim válasza:
Nyugodtan nyomulj (bejelölés, üzenet, akármi), veszíteni akkor veszítesz, ha meg sem próbálod. Ha megpróbálod és nem jön össze, legalább elmondhatod, hogy mindent megtettél. Ha meg összejön...
2009. nov. 23. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!