Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha iwiw-en bejelölne titeket egy ismeretlen lány, és tetszene is nektek kép alapján, de nincs mellé levélke, akkor visszajelölnétek és írnátok neki ti valamit?
Hagynáma függő kapcsolatot pár napig hátha ír. Ha nem akkor nem jelölném vissza. Legyen már annyi benne h ír is ha már bejelöl ismeretlenül
22/f
Ha tényleg tetszene írnék neki, hogy miért jelölt meg, és visszajelölném.
(24)
Nincs véletlen többszáz-többezer ismerőse és a saját leírásában valamilyen terméket, weboldalt (többnyire tárkeresőt), vagy bármi mást reklámoz?
Ilyenek ugyanis hetente jelölgetnek...
Írj neki valamit, valahol el kell kezdeni. És ugye rá akarsz nyomulni, akkor hát írj neki nyugodtan egy nyomulós levelet. Egy csaj nyomuljon csak, ha jól nézel ki akkor biztos nem fog nemet mondani. Írd meg hogy tetszik neked és megihatnátok valamit. Az őszinteség fél siker.
21\F
V.Dániel
De egyedülállóként van feltüntetve? Mert ha van csaja, akkor az necces lehet. De ha nincs, meg egy próbát megér, azt írtad, úgysem ismer, maximum végigkérdezgeti az ismerőseit, nem-e ismer valaki, ha meg igen, és esetleg gáz van (de miért is lenne) írhatod/mondhatod azt is, hogy az egyik ismerősöd ismerőse ő, és szereted, ha minél több ismerősöd van, ezért jelölted be. Ilyen létezik, engem is állandóan jelölgetnek az ismerőseim ismerősei, akiket én azt sem tudom, kicsoda.
Szóval, rajta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!