Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatnék még neki?
Egy barátnőm a neten ismerkedett meg egy fiúval már másfél éve beszélgettek és nemrég megbeszélték. Ezalatt az idő alatt a barátnőm teljesen belezúgott a pasiba és tényleg helyes a gyerek. Azután megbeszéltek egy találkozót. Megkérdezte tőle a barátnőm, hogy a pasi mit szeretne tőle. Először azt mondta, hogy csak szexelni akar vele,de közben elmondta a barátnőm, hogy mindig kérdezgeti tőle, hogy talált-e már valakit maga mellé. Mindig az volt a válasza, hogy nem.Mert nem is keres magának. És hogy vele jó beszélgetni, mert kedves és aranyos. :) Mondtam a barátnőmnek, hogy beszéljenek meg még egy találkozót és akkor ott mindent szépen megbeszélnek. Mert nekem ez a dolog egy kicsit úgy jött le mintha a pasi elterelésnek mondta neki mindig, hogy csak szexre kell.
Ti milyen tanácsot adnátok neki? Ja és még a barátnőm szűz.
Köszi előre is :)
Ajajjj...
Elterelésnek mondta a "gyerek" a szexet, akkor hagyja magát elterelni, vagy ismét találkoznak, jól alárak, s aztán lesz elterelve, mert elunta a "gyerek", hogy nem ért a szóból a barátnőd. No, biztasd csak, arra találkozóra, hajrá! Mindig is egy ilyen igaz barátról álmodtam!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!