Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondhatnék még neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondhatnék még neki?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm a neten ismerkedett meg egy fiúval már másfél éve beszélgettek és nemrég megbeszélték. Ezalatt az idő alatt a barátnőm teljesen belezúgott a pasiba és tényleg helyes a gyerek. Azután megbeszéltek egy találkozót. Megkérdezte tőle a barátnőm, hogy a pasi mit szeretne tőle. Először azt mondta, hogy csak szexelni akar vele,de közben elmondta a barátnőm, hogy mindig kérdezgeti tőle, hogy talált-e már valakit maga mellé. Mindig az volt a válasza, hogy nem.Mert nem is keres magának. És hogy vele jó beszélgetni, mert kedves és aranyos. :) Mondtam a barátnőmnek, hogy beszéljenek meg még egy találkozót és akkor ott mindent szépen megbeszélnek. Mert nekem ez a dolog egy kicsit úgy jött le mintha a pasi elterelésnek mondta neki mindig, hogy csak szexre kell.

Ti milyen tanácsot adnátok neki? Ja és még a barátnőm szűz.

Köszi előre is :)

2012. nov. 5. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Ajajjj...

Elterelésnek mondta a "gyerek" a szexet, akkor hagyja magát elterelni, vagy ismét találkoznak, jól alárak, s aztán lesz elterelve, mert elunta a "gyerek", hogy nem ért a szóból a barátnőd. No, biztasd csak, arra találkozóra, hajrá! Mindig is egy ilyen igaz barátról álmodtam!

:)

2012. nov. 5. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
ez a barátnő teljesen véletlenül nem TE vagy?
2012. nov. 5. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez azért furcsa, mert inkább fordítva szokott lenni. Csak szexet akarnak, és azzal terelnek, hogy azon kívül még mást is szeretnének, közben meg nem is. Különben elég kitartó, hogy másfél évig képes volt előkészíteni a terepet a csak szexhez! De ettől függetlenül ha komolyabbat akarna, akkor valószínűleg már korábban lépett volna egy személyes találkozó ügyében.
2012. nov. 5. 13:41
 4/5 A kérdező kommentje:
A második vàlaszadònak üzenem, hogy nem én vagyok.
2012. nov. 5. 22:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta a barátnőm, hogy lett volna csak mindig visszautasìtotta ő
2012. nov. 5. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!