Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csajt el akarunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajt el akarunk csábítani mekkora hazugságig lehet elmenni?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretném de azt se h emiatt lecsússzak a lányról, és lehet időközbe megkedvelne és utánna már nem akarna szakítani.
2012. nov. 4. 23:47
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
netről :$ gáz?
2012. nov. 5. 01:05
 22/37 A kérdező kommentje:
de még sose találkoztam ilyen lánnyal.. hiába, megfogott, nincs mit tenni :D
2012. nov. 5. 01:11
 23/37 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Jó ismerkedési felület, csak jól kell használni. Sok a hülye, ez tény, de élőben is megvan ugyanennyi...

Neten társkeresőn ismerted meg, vagy mondjuk egy online játék során? Vagy csak megláttad egy közösségi oldalon a képét és bejelölted ismerősnek? Van ilyen is.

Gondolom, nem tudsz róla túl sokat.

Ráírtál, hogy szia, mi újság? és elküldött, hogy hagyd békén? Vagy csak nem válaszolt?

2012. nov. 5. 01:14
 24/37 A kérdező kommentje:

online játék (nem ott de ez áll hozzá a legközelebb jellegben)

nem túl sokat, képen láttam, meg beszéltük úgy 1-2 napon pár mondatot aztán azóta nem válaszolt. ide kellene vmi frappáns megoldás :)

amúgy köszi h segítesz :)

2012. nov. 5. 01:18
 25/37 anonim ***** válasza:

Nincs mit. :)

Még azért írnék neki párszor. Egyébként lehet, hogy van valakije. A játékban nem alakult ki valami kisebb-nagyobb közösség? Mert akkor lehetne élőben is találkozót szervezni, ha másképp nem megy.

2012. nov. 5. 01:27
 26/37 A kérdező kommentje:

Nincs senkije, ez 99% de a jelekből inkább 100%

Az az 1 verzió létezik h írok neki vmi meggyőzőt. Sajna végiggondoltam én már mindent, ezért is hajlok a hazugságra. Tudom h önző dolog, de szerintem ő is jól érezné magát velem mégha nem is sokáig :)

2012. nov. 5. 01:32
 27/37 anonim ***** válasza:
És milyen hazugságra gondoltál egyébként? Továbbra sem támogatom, csak kíváncsi vagyok.
2012. nov. 5. 01:35
 28/37 A kérdező kommentje:
nincs ötletem még, de bármi megteszi amire felkapja a fejét, ezen még gondolkoznom kell :S
2012. nov. 5. 01:37
 29/37 anonim ***** válasza:
Mivel nem ismered túlzottan, így nehéz lesz kitalálnod, mire kapná fel a fejét.
2012. nov. 5. 01:42
 30/37 A kérdező kommentje:
vmi általános dolog kell amire minden csaj felkapja :D nem tudsz olyat?
2012. nov. 5. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!