Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csajt el akarunk csábítani mekkora hazugságig lehet elmenni?
Miért lenne gáz? Jó ismerkedési felület, csak jól kell használni. Sok a hülye, ez tény, de élőben is megvan ugyanennyi...
Neten társkeresőn ismerted meg, vagy mondjuk egy online játék során? Vagy csak megláttad egy közösségi oldalon a képét és bejelölted ismerősnek? Van ilyen is.
Gondolom, nem tudsz róla túl sokat.
Ráírtál, hogy szia, mi újság? és elküldött, hogy hagyd békén? Vagy csak nem válaszolt?
online játék (nem ott de ez áll hozzá a legközelebb jellegben)
nem túl sokat, képen láttam, meg beszéltük úgy 1-2 napon pár mondatot aztán azóta nem válaszolt. ide kellene vmi frappáns megoldás :)
amúgy köszi h segítesz :)
Nincs mit. :)
Még azért írnék neki párszor. Egyébként lehet, hogy van valakije. A játékban nem alakult ki valami kisebb-nagyobb közösség? Mert akkor lehetne élőben is találkozót szervezni, ha másképp nem megy.
Nincs senkije, ez 99% de a jelekből inkább 100%
Az az 1 verzió létezik h írok neki vmi meggyőzőt. Sajna végiggondoltam én már mindent, ezért is hajlok a hazugságra. Tudom h önző dolog, de szerintem ő is jól érezné magát velem mégha nem is sokáig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!