Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csajt el akarunk csábítani mekkora hazugságig lehet elmenni?
de én nagyon szeretnék vele lenni akár csak pár napot is :) istenem de jó is lenne :')
mindent megadnék neki
Ha olyan jó a beszélőkéd, akkor meg tudnád győzni, hogy érdemes jobban megismernetek egymást, amennyiben egyáltalán hajlandó szóba állni veled. Márpedig azt írtad, hogy két mondat erejéig ugyan, de sikerült.
Olyan helyzetet kéne teremteni, amiben adott, hogy mindenképpen beszélgessetek. Ez az, ami nem megy hazugság nélkül?
Nagyon köszi a válaszokat :)
De van ilyen srác másik több 100, mondjuk 10ből 3 és nem akarom erőltetni még legfeljebb 1x beszélek vele, zaklatni sem akarom. Valami nagyon tuti kell, amivel rá tudom venni h meghalgasson :S
Honnan ismered ezt a lányt?
Osztálytárs, csoporttárs, munkatárs? (Nem tudom, hány évesek vagytok.) Esetleg baráti társaságból ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!