Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csajt el akarunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajt el akarunk csábítani mekkora hazugságig lehet elmenni?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretném de azt se h emiatt lecsússzak a lányról, és lehet időközbe megkedvelne és utánna már nem akarna szakítani.
2012. nov. 4. 23:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
akkor meg akármit csinálsz, NEM fogsz kelleni neki.
2012. nov. 4. 23:57
 12/37 A kérdező kommentje:
de mert ha megismer akkor már behálózom, de külsőre olyan vagyok mint 1 átlag srác akiből találhat közelbe mást és emiatt nem ad esélyt.
2012. nov. 4. 23:59
 13/37 A kérdező kommentje:
csak annyira lenne szükségem h szóba álljon velem 2 mondatnál többre, ha eddig mindenkit meggyőztem a szövegemmel, őt miért ne sikerülne?
2012. nov. 5. 00:01
 14/37 anonim ***** válasza:
2012. nov. 5. 00:01
 15/37 anonim ***** válasza:
és az összes ilyen ami ebben az így jártam anyátok részbe bemutattak :D
2012. nov. 5. 00:02
 16/37 anonim ***** válasza:
Kiderül,akkor nagy eséllyel ott hagy a fenébe ha vonzódik hozzád ha nem.Tapasztalat.Jobb ha nem hazudsz...
2012. nov. 5. 00:34
 17/37 A kérdező kommentje:

de én nagyon szeretnék vele lenni akár csak pár napot is :) istenem de jó is lenne :')

mindent megadnék neki

2012. nov. 5. 00:36
 18/37 anonim ***** válasza:

Ha olyan jó a beszélőkéd, akkor meg tudnád győzni, hogy érdemes jobban megismernetek egymást, amennyiben egyáltalán hajlandó szóba állni veled. Márpedig azt írtad, hogy két mondat erejéig ugyan, de sikerült.

Olyan helyzetet kéne teremteni, amiben adott, hogy mindenképpen beszélgessetek. Ez az, ami nem megy hazugság nélkül?

2012. nov. 5. 00:44
 19/37 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat :)

De van ilyen srác másik több 100, mondjuk 10ből 3 és nem akarom erőltetni még legfeljebb 1x beszélek vele, zaklatni sem akarom. Valami nagyon tuti kell, amivel rá tudom venni h meghalgasson :S

2012. nov. 5. 00:52
 20/37 anonim ***** válasza:

Honnan ismered ezt a lányt?

Osztálytárs, csoporttárs, munkatárs? (Nem tudom, hány évesek vagytok.) Esetleg baráti társaságból ismered?

2012. nov. 5. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!