Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Az esetek hany szazalaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Az esetek hany szazalakaban utasitanak el titeket?

Figyelt kérdés
Probalkoznak egy lanynal csak kicsit felek. Nincs is olyan emlekem hogy beszeltem volna egy lannyal...
2012. nov. 4. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
engem az esetek 100%-ban elutasítanak de lehet hogy csak azért mert a barátnőm egyből nyakon vág!XD
2012. nov. 4. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:

De le leszek pontozva... :D

Engem szinte sosem utasítanak el. Odamegyek beszélgetni, vagy megszólítok valakit beszélgetni, és utána témázgatunk, és a végén kikötünk valahol. Ha azt akarom, akkor mindig minimum csókig elmegyünk. Érdekes, sosincs senkinek pasija olyankor... Vagy van pasim, remélem ez nem zavar téged... :D szokott lenni a dolog :D

Idén 1x utasítottak vissza. De azt én b@sztam el, mert szerelmes voltam, nem pedig a szokásos formámat hoztam :D

2012. nov. 4. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Az elutasítás attól függ, hogy ki milyen arcú/milyen magas. Egy magasabb helyes pasi simán elérheti azt az arányt, amit a fent említett válaszoló említ, azaz az esetek többségében igen választ kap.

Egy ronda és alacsony pasi pedig csak visszautasításokat kap, ez nem is kérdés.

2012. nov. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!