Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Az esetek hany szazalakaban utasitanak el titeket?
Figyelt kérdés
Probalkoznak egy lanynal csak kicsit felek. Nincs is olyan emlekem hogy beszeltem volna egy lannyal...2012. nov. 4. 19:33
1/13 anonim válasza:
Ő hát én alapból nem próbálkozok olyan lánynál akin nem látom,hogy kicsit is tetszenék neki.Onnan meg már a belső dolog dönt.
2/13 anonim válasza:
PróbálkozNÁK??? Te Szent Helyesírási Szótár!
Háromból kettő elutasít, szóval csak akkor próbálkozom, ha legalább hárman vannak az adott helyen, mert akkor egy bejön.
5/13 anonim válasza:
50-50 .
A legjobb csajok (a nagyon szépek, formásak) az esetek 90%-ában elutasítanak.
De volt már egyéjszakás csak a dumám miatt :)
6/13 anonim válasza:
99,074%-ban utasítanak el. (teljesen konkrét adat, de én nagyon ronda és alacsony vagyok, szóval ennél csak jobb lehet.)
7/13 anonim válasza:
50-ből 1 sikerem volt. Az sem tartott semeddig sem. Szóval vehetjük 100%-nak.
8/13 anonim válasza:
beszélgetésben/barátkozásban elutasítanak: 0%
nem akarnak tőlem többet: 100%
9/13 anonim válasza:
Ismeretlen csajok élőben vagy neten az esetek 90%-ában, de azok, akik már ismernek egy ideje személyesen, legfeljebb 15%-ban.
10/13 anonim válasza:
Hát, attól is függ, mit akarsz próbálkozni. Egy ilyen kérdéssel, hogy "naoszt, szopol-e?" elég nagy lesz a visszautasítási százalék, de ha komoly szándékkal közeledsz egy lány felé, akkor annak azért jóval szebbek a reményei. De azt nem tudom elképzelni, hogy ne beszéltél volna lánnyal. A lány is csak ember, úgy kell velük beszélni, mint a többi emberrel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!