Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy legyen így normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen így normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Kinézetre olyan vagyok, mint egy tipikus "jóképű szépfiú" , remélem nem kell magyarázni. Így mindig csak a felszínes pipik találnak meg. A többi csaj nem is közelít hozzám, csak ezek az elkényeztetett (egyébként szép) csajszkák. Amit nem bánok, mert jó meg minden. De az egésznek van egy árnyoldala is, h hamar vége szakad ezeknek a kapcsolatoknak. Már rosszul vagyok a felszínességtől. Egy idő után beleunok még így férfiként is, h csak azért vannak velem, mert helyes a pofikám, meg mert flancos helyekre viszem őket. Azt h milyen ember vagyok, magasról leszarják.
2012. nov. 4. 08:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
azt megtudhatjuk, hogy hány éves vagy? esetleg egy kép magadról?
2012. nov. 5. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!