Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen így normális kapcsolatom?
Kamu.
Ha mégis igaz, akkor ne udvaroltass magadnak (undorító dolog), hanem te menj oda azokhoz a lányokhoz, akiket te nem tartasz felszínesnek!
Nem kamu!
Amúgy meg nem udvaroltatok magamnak! Nem tehetek róla, h folyton odajönnek hozzám az ilyen csajok. Ha eljutunk oda, h össze akarnak jönni, néha rámondom az amen-t, de nem tart sokáig.
Alapjáraton békés flegmatikus vagyok, és az igazit keresem.
Talán ne olyan lányokkal kezdj,akiknek kevesebb a pénzük mint neked,mert azoknak tuti kellenek a flancos helyek.Próbálj hozzádhasonló anyaghi körülményekből jövő NŐT választani,aki ez mellé még meg is tud szólalni és még SZÉP is.
(vagy talán azok a nők,akikben mindez megvan,nem állnak le olyan fiúkákkal,akiknek a jó külsejük mögött nincs iskola :D )
Hmmm, nagyon vicces. Ez a baj veletek...Ez a sok általánosítás. Mert ha jól nézek ki, biztos egy agyatlan tuskó vagyok igaz!:P
Az anyagiak meg lényegtelenek most. Azt direkt el szoktam titkolni először, legalább ezt a felszínességi faktort kilövöm. Hidd el, nem találtam még olyan lányt, akinek vastagabb lett volna a pénztárcája. ;)
Ha 25 alatt vagy,akkor nézz el egy jogász vagy orvosi egyetemes buliba...esetleg járj el színházba,kiállításokra,galériákra....
Sok lehetőség nincs Mo-n...
Kismillió ilyen helyen voltam már. Operától kezdve, galéria, bankos partyk.
Voltam New Yorkban is...
De leszarom, hogy kinek mennyi zséje van. Ahogy maga a pénz sem érdekel. Nem is értem, miért lenne nekem jobb egy vagyonosabb csaj mellett. Talán boldogabb is lennék, ha nem lenne egy vasam se. Voltak olyan csajszik akik végig azt hitték, hogy egy csóró vagyok, pedig hónapokig együtt voltunk.
Hidd el, nem most jöttem le a falvédőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!