Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 19 évesen nem volt még normális kapcsolatom? (részletek lent)
Elég vicces, hogy azt írod: "pár hét után vége lett az egésznek" és utána meg "Volt egy eléggé félresikerült kapcsolatom is, amin azóta se tettem túl magam teljesen".
Pár hét után nem kell így sajnáltatni magad. Tovább kell lépni. Próbálkozni kell, persze bizonyos határokon belül. Nem azt mondom, hogy állj szóba mindenkivel, működjön a szűrő berendezésed...De ahelyett, hogy itt nyígsz a neten ismeretlen embereknek, igazán talpra állhatnál.
Ez olyan dolog, hogy ha vki elveszti a munkáját attól még nem lesz új munkahelye, hogy otthon ül és sír...
Ha tényleg szép vagy, ápolt és nőies akkor úgyis eljön majd az a fiú aki észreveszi a belső értékeidet is. Nyitottnak kell lenni, még a kicsit csúnyább fiúkkal is, hátha van egy helyes barátjuk...
Légyszíves, hagyj fel ezzel a magyar mentalitással, hogy sajnáltatod magad...
Nem bántásból írom, de szedd össze magad! 19 évesen ez még nem olyan nagy probléma. Majd ha 45-50 évesen jársz ilyen cipőbe akkor szomorkodj!
28/N
Ez amúgy teljesen általános probléma korunk társadalmában. Én (23/F) még most is így vagyok ezzel, bár sok kapcsolatom volt, mindegyikben volt valami ami miatt nem működött. Persze volt jónéhány csalódás, szerelmi bánat, de egyszer sem jutott eszembe feladni.
Azt tudom javasolni, hogyha az önértékelésed padlón van akkor csak magad tudod feltornázni. Akármennyire is zavar ez a tény: "volt barátaim is mindig csak a külsőm miatt vettek észre" a mai világ ilyen. A külső miatt vesznek észre és a belsőd miatt tartanak ki melletted, ennyi. És ne félj flörtölni, nem várhatod el, hogy mindent mi csináljunk.
Ezen ne stresszelj.
Előbb-utóbb jön, akinek jönnie kell. Nincsenek véletlenek.
Én sem hittem a netes kapcsolatokban, sőt rossz szemmel néztek azokra, akik ott ismerkedtek.
Én Őt neten ismertem meg, és akkor jöttem rá, hogy így sokkal jobb volt.
Ha neten ismersz meg vkit, akkor azzal először beszélgetni kezdesz, és így egymás belsőjét ismeritek meg legelőször. Később jön az, hogy milyen a külsőtök, tehát nem amiatt jön majd össze Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!