Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy 19 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 19 évesen nem volt még normális kapcsolatom? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy ne lett volna barátom, de általában pár hét után vége lett az egésznek, mert nem akart kapcsolatot, nem szeretik a kötöttségeket, stb..Volt egy eléggé félresikerült kapcsolatom is, amin azóta se tettem túl magam teljesen, kihasznált az illető, azóta nem is jártam senkivel. Nem tudom, mi a baj, vagy hogy velem van-e, mondták már azt is, hogy túl megközelíthetetlennek tűnök, és ezért nem mert kezdeményezni sokáig, általában megnéznek bulikban is, de kevesen mernek kezdeményezni. Nem vagyok egy feltűnő szépség szerintem,de mondjuk túl sok önbizalmam sincs. Állítólag jól nézek ki, meg nőiesen öltözködöm, de elegem van abból, hogy a volt barátaim is mindig csak a külsőm miatt vettek észre, de azzal, hogy mit érzek nem sokat foglalkoztak. Irigylem azokat a barátnőimet,akiknek már több éves kapcsolatuk van, mellettem meg egy hónapig nem maradt meg senki, és nem hiszem, hogy elviselhetetlen lennék vagy ilyesmi. Egyetemre járok, sok időt töltök a barátaimmal, bulizni is járok,de nem hiszem, hogy így találnám meg az igazit, netes ismerkedésbe se hiszek már rég. Ti éreztétek már magatokat így? Én már teljesen kilátástalannak érzem, hogy nálam ez valaha megváltozzon:S
2010. okt. 18. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy agyok, csak 1 évvel idősebben, de lassan a hátam közepére nem kívánom az egészet. A környezetemben sok a boldog pár is persze, de csomóan meg olyan emberileg nulla senkikkel jönnek össze vagy hosszú hónapokig nem bírnak egy vacak kapcsolatból kilépni, hogy én erre nem vágyom. Ha meg mégis sikerül kifogni valakit, avval rövid úton vége lesz, mert vagy olyan hsiztéráis és nyavalygós mint egy kamionnyi menstruáló nő vagy egyszerűen nem fog meg benne semmi vagy nem tutudnk eleget találkozni. Szóval én most a feladtam fázisban vagyok.
2010. okt. 18. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmnek még 25 évesen sem voltak csak futó kapcsolatai.Amúgy a páromnak én vagyok az első komoly(igaz ő fiú).25/l
2010. okt. 18. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy mi a normális, csupán társadalmi felfogás. Egy norma. Ha úgy érzed, hogy még nem találkoztál a megfelelővel, akkor egyáltalán nem furcsa. Hogyha úgy érzed, azért nem találkoztál vele, mert távolságtartó, nehezen megközelíthető, önbizalomhiányos (nevezd ahogy akarod) vagy, akkor tegyél ez ellen. Olvass cikkeket a témában, "tanulj" barátnőidtől. Mindamellett mi pasik, inkább az ilyen lányokat értékeljük, legalábbis a nagytöbbségünk. Úgyhogy kitartás.
2010. okt. 18. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Elég vicces, hogy azt írod: "pár hét után vége lett az egésznek" és utána meg "Volt egy eléggé félresikerült kapcsolatom is, amin azóta se tettem túl magam teljesen".

Pár hét után nem kell így sajnáltatni magad. Tovább kell lépni. Próbálkozni kell, persze bizonyos határokon belül. Nem azt mondom, hogy állj szóba mindenkivel, működjön a szűrő berendezésed...De ahelyett, hogy itt nyígsz a neten ismeretlen embereknek, igazán talpra állhatnál.

Ez olyan dolog, hogy ha vki elveszti a munkáját attól még nem lesz új munkahelye, hogy otthon ül és sír...

Ha tényleg szép vagy, ápolt és nőies akkor úgyis eljön majd az a fiú aki észreveszi a belső értékeidet is. Nyitottnak kell lenni, még a kicsit csúnyább fiúkkal is, hátha van egy helyes barátjuk...

Légyszíves, hagyj fel ezzel a magyar mentalitással, hogy sajnáltatod magad...

Nem bántásból írom, de szedd össze magad! 19 évesen ez még nem olyan nagy probléma. Majd ha 45-50 évesen jársz ilyen cipőbe akkor szomorkodj!

28/N

2010. okt. 18. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez amúgy teljesen általános probléma korunk társadalmában. Én (23/F) még most is így vagyok ezzel, bár sok kapcsolatom volt, mindegyikben volt valami ami miatt nem működött. Persze volt jónéhány csalódás, szerelmi bánat, de egyszer sem jutott eszembe feladni.

Azt tudom javasolni, hogyha az önértékelésed padlón van akkor csak magad tudod feltornázni. Akármennyire is zavar ez a tény: "volt barátaim is mindig csak a külsőm miatt vettek észre" a mai világ ilyen. A külső miatt vesznek észre és a belsőd miatt tartanak ki melletted, ennyi. És ne félj flörtölni, nem várhatod el, hogy mindent mi csináljunk.

2010. okt. 18. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezen ne stresszelj.

Előbb-utóbb jön, akinek jönnie kell. Nincsenek véletlenek.

Én sem hittem a netes kapcsolatokban, sőt rossz szemmel néztek azokra, akik ott ismerkedtek.

Én Őt neten ismertem meg, és akkor jöttem rá, hogy így sokkal jobb volt.

Ha neten ismersz meg vkit, akkor azzal először beszélgetni kezdesz, és így egymás belsőjét ismeritek meg legelőször. Később jön az, hogy milyen a külsőtök, tehát nem amiatt jön majd össze Veled.

2010. okt. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!