Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok randiznátok-e 22 éves sráccal vagy zavarna a korkülönbség? Ha nem, miért, ha igen, miért? Indokoljátok meg!
14??? EMBER! NOOOOORMÁLIS? Én nem jönnék össze egy 14 éves csajjal. -.-' A kor meg igen is számít (ebben a korosztályban nagyon)
F17
ááeh azért a 14 szerintem is durva. Mert jó, 16-ra azt mondok ha ő tetszik legyen.
De azé ne már, én DIREKT kíváncsiságból, szoktam mondogatni, ha van egy fiatal lány, vagy esetleg olyan nő aki tuti nem jön be senkinek, hogy hü nézd már tök jó ott az a csaj, vagy valami.
Hát olyan furán, hülyén néznek rám, hogy uu, hogy inkább hagyom is mert még azt hiszik tényleg bejönnek nekem. Meg az még gyerek. Szóval szerintem is tényleg kissé furán nézne ki, ha mondjuk összeültök ja ő itt a barátnőm és beállít egy 14 éves lány.
Lehet itt a gyakorin még 30 éves embere is 14 évessel jár de azért ahogy én látom furán néznek rád minimum. KIVÉTEL persze azok akik szintén így gondolkodnak, náluk biztos bevágódsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!