Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megér egy randi egy óra busz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megér egy randi egy óra busz utat? (A többi lent. )

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy suliba járunk, igaz nem ismerjük egymást, csak nagyon bejön. Nem lenne gond ráírni, és levelezgetni kicsit. A gond csak az lenne, hogy én utálok "interneten járni" valakivel, valahogy azt jobb szeretem, ha szemtől szembe vagyunk, és hát 1 óra busz úttal tudna csak bejönni a városba, ahol én lakom, ezért kollégista is. Várjam meg a suli kezdést, vagy inkább legyen képen behívni? 17F 16L
2009. aug. 11. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha te buszoznál le hozzá ?
2009. aug. 11. 22:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Falun lakik. Városban meg több a lehetőség. Csak ezért gondoltam erre.
2009. aug. 11. 22:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj vele s ha téleg érdekel a csaj te is le utazhatsz hozá ha viszont te nem tudsz indokolt okokbol akkor a lány le fog utazni hozád ha érdekled...

Persze gondolom nem ugy akartad meg kérni gyere már el hozánk...hanem valahogy értelmeseben:D

2009. aug. 11. 22:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Nyilván először csak sétálgatásra gondoltam a belvárosban. :)
2009. aug. 11. 23:00
 5/13 anonim ***** válasza:

:D az utobbi voltam:)

azt lehet falun is:)

2009. aug. 11. 23:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, sztem megéri..!

Én már 3 éve vagyok együtt a barátommal, és ha egymásnál akarunk lenni, akkor bizony 1,5 órát kell utazni..!

De megéri! :)

Az az 1 óra nem olyan gáz, gondolom, te pesti vagy, a csaj meg vidéki, sztem szívesen elmenne hozzád!:)

Meg ha amugy is oda jár suliba ahol te laksz akkor minjárt itt a szeptember, akkor ugyis ott lesz a koleszban, s nem kell utaznia annyit :)

Ha meg annyira összejönnétek, akkor nyáron azt a 2,5 hónpot simán meg lehet oldani, 1x te mész hozzá, aztán 1x ő hozzád és kész :)

De ha nincs kedve utazni, akkor te is lemehetsz hozzá, biztos vidéken is van pár lehetőség pl beültök vhová pizzázni egyet v egy kávézoba, vagy séta stb

2009. aug. 11. 23:07
 7/13 anonim ***** válasza:
énis kolis voltam,nyáron ugye haza...akkor még friss kapcsolat kedvéért heti 2x megcsináltam,h másfélóra buszozgatás pasi melohelyéig,vele óra buszozgatás,meg félóra buszravárás,és ő is haza,énis haza (3 óra buszomba került,h másfél órát vele legyek)
2009. aug. 12. 07:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát el kell felejteni a tipikus "randi" fogalmát. Ismerkedni kell. Simán lemehetsz hozzá, beszélgetni. Nem is kell kitalálni semmit, nem kell azt mondani hogy menjünk randizni. Könnyebben fog engedni is, és természetesebb az egész. Megkérdezed ráérne-e valamikor körbemutatni a falu hírességeit (olyan sok nem lehet), kimentek a pusztába, leültök stb.
2009. aug. 12. 13:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el nyugodtan, csak találj ki valami konkrét programot! Az nagyon-nagyon jó, ha találkozom egy fiúval és egyből tudja hova menjünk, vidd el egy olyan helyre amit te is szeretsz. Szerintem még örül is, ha kimozdulhat otthonról. Én is faluban lakom és sokat utazom, már hozzászoktam.
2009. aug. 12. 15:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne te menj le hozzá ha még nem ismered, az nagyon rámenős.
2009. aug. 12. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!