Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol tudnék találkozni olyan lánnyal, akit érdekelne a világ legunalmasabb embere (a világ legunalmasabb embere én vagyok)?
Mindegy, amúgy csak unalmamban irkáltam ezeket a "bölcsességeket", ezek szerint akkor te is unatkoztál:)
A következő lemezem címe: "Unatkoztam, és nem volt kedvem kiverni a f@szomat, ezért f@szságokat irkáltam a gyakori kérdések fórumra bakelitlemezjátszón keresztül"- az utolsó két szót a bakelitlemezjátszón keresztül azért írtam oda, mert anélkül túl átlagos lett volna a cím:)- ez a mondat egyben a következő lemez címe is, ami bakelitlemezen fog megjelnni kazettán keresztül CD-vel összeboronálva, Ipod-os barázdával :)
Az utolsó lemezem címe- Besenyő Anti bácsi (nem Pista, hanem Anti bácsi, a öreg, ahogy Besenyő Pista hívja) egyik bölcsessége: Én 'má mindegy!- ez az utolsó lemez címe, és ezzel végetér a karrierem, és meghalok újságtúladagolásban ( nem tudom, hogy ez mit jelent, de ha drogtúladagolást írtam volna, az túl átlagos lett volna :)
De ez szerintem tök jól hangzik, a hírekben bemondanák: XY rocksztár tegnap hajnalban életét vesztette újságtúladagolásban.. ha mondjuk az RTL Híradóban mondanák ezt be, a hír beolvasás után Szellő Pista megkérdezné Erős Antóniától, hogy: "Antónia, te már vesztetted el az életed újságtúladagolásban?" :)
És, amikor már mindenki azt hitte, hogy tényleg meghaltam újságtúladagolásban, és már kezdett volna megnyugodni mindenki, akkor visszatérek, és megjelenik a visszatérőalbumom, aminek a címe, ez így egybeírva: "azthittétekhogymeghaltamújságtúladagolásbandeközbenaszappannyirokrákfeltámasztottéskiderülthogyénvagyokuhrinbenedekcsakfiatalabbkorábandeakkormeghogyapics@balehetazhogyuhrinbenedekfiatalmegöregkorábanisélegyszerreugyanabbanazidőben?" - ez a rövid cím a visszatérő albumom címe.
Na azt hiszem, ha erről valamelyik számot lejátszanák egy rádióban, jó nagy kicseszés lenne a műsorvezetővel, ha bellene mondania az album címét! :)
Kedves kérdező!
Le vagy te sz*rva a felismerhetetlenségig.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!