Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hol tudnék találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol tudnék találkozni olyan lánnyal, akit érdekelne a világ legunalmasabb embere (a világ legunalmasabb embere én vagyok)?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 01:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
javarészt én is fszságokat írok erre az oldalra de teljesen épp ember vagyok.egyetemre járok vannak barátaim sok minden érdekel de itt úgy gondolom teljesen mindegy milyenek a megnyilvánulásaim :D
2012. nov. 3. 03:10
 32/44 A kérdező kommentje:

Most eszembe jutott egy újabb filozófia jellegű kérdés, többszörösen összetett kérdés,ezt is mondhatná akár Besenyő Pista is:

"Miért nem akkora a egér, mint a elefánt, és Szegednek miért Eger a fővárosa, Debrecenbe pedig miért Ausztrálián keresztül utazik az, aki Japánból indul el, és a Vörös - tengeren keresztül szeretne az Atlanti Óceánon vitorlázni egy Simpson motorhoz kötött Lada Nivára erősített Milka csokival?

2012. nov. 3. 03:13
 33/44 A kérdező kommentje:
Na, vazze, ha valaki a legutóbbi összetett kérdésemre megmondja a választ, az Nobel díjat fog kapni, az biztos! :)
2012. nov. 3. 03:15
 34/44 anonim ***** válasza:

én megválaszolom neked:

Mert sajt :)

2012. nov. 3. 03:21
 35/44 A kérdező kommentje:

Én amúgy magamat nemes egyszerűséggel "a társadalom által meg nem értett intellektuális ember"-nek tituálom.

Barátnőm pedig azért nincs, mert túlságosan kreatív vagyok én ahhoz, hogy barátnőm legyen, inkább szappant eszek a New Yorki Tisza- tó vulkánjai között, amely vulkánok a valóságban tulajdonképpen bányának látszó jéghegyek, kenyérrel leöntve

2012. nov. 3. 03:25
 36/44 A kérdező kommentje:
Na, ezt a Mer' sajt választ inkább hagyjuk, egyik unokatesómnak volt egy olyan korszaka, amikor bárki bármit kérdezett tőle, mindenre azt válaszolta, hogy sajt, úgyhogy ezt inkább hagyjuk.... :)
2012. nov. 3. 03:27
 37/44 anonim ***** válasza:

kenyérrel leöntve? azaz sörrel nem az a folyékony kenyér :)

amúgy kreatívitásod kihasználhatnád a nők körében is ott is aztán lehet komoly szintre vinni a dolgot.

meg nem értett..sok mindekit nem értenek ezért furcsa jelzővel titulálják majd halála után tankönyvekben olvashatunk tanulhatunk róluk annyit fűznék ehhez hozzá.

a sajtozás pedig elég sajt duma az biztos én egyébként nem használom és ha más mondja engem is irritál :)

2012. nov. 3. 03:36
 38/44 A kérdező kommentje:

Remélem, nem unokatesóm írta be ide a fórumra a mert sajt választ, mert az azt jelentené akkor, hogy unokatesóm valamikor kikutatta a titkos jegyzeteim közül a választ az összetett kérdésemre:)

Attól a válaszolótól kérdezem, aki írta, hogy mert sajt, ugye, nem Norbinak hívnak? :)

2012. nov. 3. 03:36
 39/44 A kérdező kommentje:

37/38-as hozzászólásra

Vazze, mondasz valamit, most elgondolkoztam azon, amit írtál, hogy a kreativitásomat kihasználhatnám a nők körében is (amúgy nem értem, hogy miért azt írtad, hogy a nők körében, ez így túl átlagosan hangzik, miért nem a nők paralelogrammájában, vagy deltoidjában, vagy rombuszában, miért pont körében? :)

Az jutott eszembe, ha mondjuk bárhol odamennék egy nőhöz, és elkezdeném mondani neki ezeket a filozófiai eszmefuttatásaimat, némelyik nő lehet, hogy azt mondaná néhány perc után, hogy inkább dugjam meg, csak ne kelljen ezeket hallgatnia, amiket mondok :)

2012. nov. 3. 03:51
 40/44 anonim ***** válasza:

egyébként nem Norbi vagok és szerintem az elmúlt két órában csak velem beszéltél :D

nézd meg a százalékos arányt a válaszaimnál áén vagyok a 71%-os :D

2012. nov. 3. 04:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!