Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hol tudnék találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol tudnék találkozni olyan lánnyal, akit érdekelne a világ legunalmasabb embere (a világ legunalmasabb embere én vagyok)?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 01:37
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe, egy dolog még érdekel a 90-es évek zenéin kívül, a "Footjob in stockings" témájú videók :)
2012. nov. 3. 01:48
 12/44 A kérdező kommentje:

Amúgy most jöttem rá az előbb, hogy lehet, hogy mégsem én vagyok a világ legunalmasabb embere, az a kifejezés lehet, hogy találóbb lenne, hogy a világ legfurább embere.

Sokszor olyan dolgok jutnak eszembe, ami valószínűleg senki másnak nem jutna eszébe.

2012. nov. 3. 02:08
 13/44 A kérdező kommentje:

Egy példa rá, hogy mi az, ami valószínűleg más embernek nem nagyon jutna eszébe rajtam kívül:

eszembe jutott egy mondat, ami igaz is egyébként:

"Az előbb kimentem az erkélyre, és azt tapasztaltam, hogy qrva hideg van b@zmeg"- és ehhez kapcsolódóan eszembe jutott, hogy kellene írni egy ilyen dalt, aminek ez lenne a címe:)

2012. nov. 3. 02:11
 14/44 A kérdező kommentje:
Vagy egy olyan dalt is lehetne írni, aminek az lenne a címe, hogy: "Verd a f@szodat egy életen át", ezt kb ilyen 90-es évekbeli stílusú kemény hardcore zenei alappal képzelem el ezt a dalt, lehet, hogy írni is fogok tényleg a címhez egy teljes szöveget! :)
2012. nov. 3. 02:13
 15/44 A kérdező kommentje:
Egy ilyen lehetséges dalcím is eszembe jutott, amit előbb írtam le, az erkélyeshez kapcsolódóan, hogy :" Kimentem az erkélyre, hogy kiverjem ott a f@szom, de hideg volt, és inkább mégsem vertem ki..."
2012. nov. 3. 02:16
 16/44 anonim ***** válasza:
megvenném az albumod ha az lesz a címe hogy: "álló fasszal álltam a teraszon majd maszturbálni akartam de összefostam magam úgy megijedtem egy sárkánytól amit az égen megláttam a nagy mennyiségű LSDtől amit bevettem mielőtt kimentem a teraszra"
2012. nov. 3. 02:21
 17/44 anonim ***** válasza:
hát barátom... ha még ezek alapján nem jöttél rá, hogy miért nincs csajod, akkor őszinte részvétem. :D
2012. nov. 3. 02:23
 18/44 A kérdező kommentje:
Kreatív ötlet, jó lenne albumcímnek, de ha az LSD a címben célzás akart volna lenni, akkor téves, ki kell, hogy ábrándítsalak! :) Soha életemben nem fogyasztottam semmilyen tudatmódosító szert, ezek a gondolatok nekem anélkül jönnek csak úgy, nem kell hozzá semmiféle szer! :)
2012. nov. 3. 02:24
 19/44 anonim ***** válasza:
nem célzás az lsd csak tudod nagyobb híre van ha az előadó drogproblámával küzd ezért lehet népszerűbb lenne az album :D
2012. nov. 3. 02:25
 20/44 A kérdező kommentje:
Ja igen, igaz, botrányos albumcím kell, igazad van! :)
2012. nov. 3. 02:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!