Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha az első randin a lány fizeti a saját mozijegyét?
Szerintem felektől függ.
Mi annó második randin mentünk moziba, ki akartam fizetni a jegyem, konkrétan nyújtottam a pénzt az exemnek, hogy vegye el, de nem volt hajlandó elfogadni semmi áron.
Vállat vontam, hogy akkor nem. Én ebből nem csinálok ügyet, ha fizeti fizeti, ha nem nem... Én mindig úgy indulok neki, hogy nem és akkor nagy gond nem lehet.
21L
Én első találkozón körbe sétáltattam vele a várost. :D Már fájt mindenünk mikor na jóóó üljünk be valahova és ettünk is. Hát, ő fizetett...
Sosem mennék moziba randizni. Az arra jó ha annyira semmi téma, hogy kell egy filmet megnézni hogy csináljunk témát... Nem. Mozi akkor ha már együtt vagyunk.
21 L
mert első randi. tehát semmit se tudsz róla, tök ismeretlen és ültök egymás mellett a sötétben, alapvetően nem szóltok egymáshoz, még csak egymásra sem néztek, hanem mindketten előre, bámuljátok a vásznat. első randinak olyan kell, ahol egymásra tudtok fókuszálni, oké, h utána lehet más progi, de akkor én azt a programot tenném a mozi elé, mert nem karok filmet nézni ismeretlenekkel. ha abban a progiban megismertem és szimpi, akkor jöhet a mozi, ha nem, akkor meg le lehet lépni. ilyenkor egymással kell foglalkozni, egymásra kell fókuszálni. persze van a tapizós mozizás, de ez szintén nem túl elsőrandis :)
újfent le lehet pontozni, akkor is tartom, h béna dolog mozit bevetni első találkozáskor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!