Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik nőt válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nőt válasszam?

Figyelt kérdés
Van két nő akik közül nem tudok választani! 23 éves srác vagyok! Az egyik csak 24 éves szőke hajú. Komolyabb felfogású. Nem túl bulizós , csak mértékkel. Nem iszik nem használ semmi tudatmódosítót. Sokat vagyunk együtt! Mikor kiborultam azonnal jött hozzám nem hagyott magamra a bajban! Jó vele lenni ölelni bújni. A másik csak pont az ellenkezője.18 éves Ő buli buli hátán! Ha neki azt mondanám menjünk ? akkor pattanna hogy oké :D elég sűrűn iszik és ő használ tudatmódosító szereket elég sűrűn. az a baj hogy kb én is ilyen vagyok :/ A szőke csak nagy vonalakban tudja hogy szoktam cuccozni és ő ellenzi, le akar róla szoktatni. azt hiszem kezd nagyon belém szeretni , ezért is óv és félt annyira :/ most már döntenem kéne lassan ! sejti hogy van közöm a barnához de tagadom! nem tudom melyikőjüket válasszam. segítsetek :/ képet ha kell küldök róluk!
2012. nov. 2. 11:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Kép nélkül is megmondom, hogy a 24 évest. Normális ember nem kérdezi ezt meg, már bocs, pláne, ha mindkettő bejön. Te is végre a megfelelő kerékvágásba lennél, gondolkodhatnál a családalapításon. A nagyon bulizós csajok meg általában nem csak egy pasival vannak, tapasztalatból tudom...
2012. nov. 2. 11:19
 2/16 anonim válasza:
A 18 évest nem Heninek hívják ? :D
2012. nov. 2. 11:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem.. nem Heninek hívják!
2012. nov. 2. 11:30
 4/16 xethorax ***** válasza:

abszolút attól függ, hogy te hogy tervezed a jövődet..mert az ember fiatalkorában nyilván bulizik meg piál/rosszesetben drogozik; de azért 23tól felfele már más, fontosabb dolgok is vannak az életben! Így nagyjából a leírásodból annyi jön le, hogy a 18 évessel bulizol, utána meg a 24 éveshez mész amikor szarul vagy utána. Bocsi ha vmit rosszul értettem. De ez így ha belegondolsz nem vmi fényes dolog. És én is azt mondanám, h válaszd a 24 évest, de őszintén szólva lehet h "jobbat" érdemel nálad. Vagyis olyat, aki hozzá hasonlóbb, aki teljesen őszinte vele, és így tovább.. A kép is amit kérésre küldenél; ezt erősíti meg, h neked ez az ami lényegében számít, a kinézet, meg h jól érezd magad vele, és nem hosszútávra tervezel.

Ha a 18 évest választod, vszeg továbbra is ilyesfajta bulizós életed lesz, nagyon fogod élvezni, de csak rövid távon, hidd el ezek a dolgok nem tartanak sokáig. Ebben az esetben van esélye, h a 24 éves kiszeret belőled, és talál magának lassacskán egy új, hozzá illőbb pasit.

Ha a 24 évest választod, akkor van rá egy kis esély, h megváltozol, de ez nem igazán valószínű. Felteszem te se akarsz változni. Inkább arra van esély, h rövid idő után nagyot csalódik benned, és minden összeomlik.

Kicsit hosszúra sikerült, remélem tudtam segíteni!

2012. nov. 2. 11:36
 5/16 anonim ***** válasza:
Én is kép nélkül mondom, hogy azt válaszd aki olyan mint te, azaz a 18 évest. A 24 éves kedves és jó lány, de nem olyan mint te ami a 18 évesre jellemző, ahogy leírtad. Ez nagyon fontos egy kapcsolatban. Hiába kedves a másik és leszoktatna a cuccokról, de neked anya kell vagy barátnő? Neked én a másodikat tudnám javasolni, mert azzal tudnál kijönni igazán jól ahogy kéne. Tartósabb kapcsolatod lehetne vele, de a komolytalanság rizikós dolog. Neked kéne a 18 éves lányt meghódítanod és nem téged egy 24 éves lánynak. Szerintem válaszd a fiatalabbat, de legyél résen nála, mert használ szereket. Sok sikert hozzá!
2012. nov. 2. 11:42
 6/16 A kérdező kommentje:
Nekem egy olyan nőre van szükségem aki szeret és akit én is szerethetek feltétel nélkül... aki mellettem van jóban rosszban akihez oda lehet bújni egy filmet megnézni anélkül hogy bármi is lenne. hogy érezzem nem vagyok egyedül és van társam.. és komoly kapcsolatot akarok!
2012. nov. 2. 11:45
 7/16 anonim válasza:
Akkor nyilván az elsőt válaszd, de ha mellette nem leszel képes megváltozni akkor elég hamar ki fog belőled ábrándulni és keres valaki komolyabbat magának, a másik lánnyal szerintem könnyebb dolgod lenne és ő nem vetne meg és nem akarna megváltoztatni, ő feltétel nélkül szeretne.
2012. nov. 2. 11:54
 8/16 anonim ***** válasza:

A szőkét. Ő az, aki melletted volt a bajban, ő az, aki jót akar neked azzal, hogy le akar szoktatni a cuccról. Persze kapcsolatban mindenki máshogy viselkedik.

A 18 éves nekem kicsit gyerekesnek tűnik ezzel a buli, ivás, cucc kombóval. Ha nem tudja a határokat, akkor nem biztos, hogy kész még megállapodni egy tartósabb kapcsolatra, viszont a szőke lány biztos, hogy készen áll.

2012. nov. 2. 11:54
 9/16 Hole Hunter ***** válasza:
Egyiket sem. Mindkettő élete egyszerűbb és jobb lesz egy drogos gyökér nélkül...
2012. nov. 2. 11:58
 10/16 anonim válasza:

Fú haver...:D nem azt mondom hogy ugyanebben a helyzetben vagyok, de kb hasonló, csak annyi hogy én már választottam.

Én fiatalabb vagyok mint te... Én is is vagyok, van egy barna hajú, lány ő szeret bulizni, de egyáltalán nem iszik lehetetlen rávenni:D rendes is, sokat elmondok neki meg ilyenek, régebbről ismerem régen nagyon is tetszett, de mostmár csak barátként nézek rá:D (igaz ebbe az is sokat közrejátszott hogy az egyik legjobb haveromnak tetszik és én meg nem akartam vele akkora f@sz lenni ezért nem is jutottunk semmire vele) A másikat meg nem olyan rég ismertem meg ő szőkésbarna (szerintem a legeslegjobb:D) imád bulizni, sokat hülyéskedünk, megvagyunk utóbbi egy hétbe mindennap beszéltünk, találkoztunk is párszor, kiderült, hogy tetszem is neki.:) De annak ellenére hogy ilyen hülye ( nem szószerint értem a hülyeét hanem...) okos is, nem tudom a te 18éveseddel mi a helyzet úgy ilyen téren. Szép is, aranyos is... Én őt választottam, már mondtam neki sokszor hogy tetszik, de ő csak mosolygott...:D Kézen fogva szaladgáltunk meg ilyenek... volt egy ilyen feles csók is.:) De attól félek hogy ő túl jó nő, máshová jár iskolába is meg koleszos is és na érted...:\ És az a legdurvább hogy most ugy érzem hogy a másik lány meg nem is az hogy kezd belém szeretni hanem olyan máshogy viselkedik. De nekem most 2. kell....:D Csak még mivel nem volt barátnőm:| nem tudom hogy mondjam el neki hogy járni akarok vele...xd De majd valahogy megoldom.:D

A kérdésre a válasz viszont... ha a helyedbe lennék akkor pont besz*pnám mert nekem nagyon szőke párti vagyok( de ehhez arc is kell!) de viszont ha a másik jól néz ki akkor a bulizós, főleg ha te is ilyen vagy...:D küldj képet privibe kiváncsi vagyok.:D Majd mondok véleményt...

VISZONT EGY FONTOS TANÁCS.. a drogról szokjatok le, a pia az jó elmegy...:D de viszont ne drogozzatok;)

remélem tudtam segiteni valamit na heloo:D

2012. nov. 2. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!