Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyiküket válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiküket válasszam?

Figyelt kérdés

Leírom a helyzetet:

"a" lány) Egy aranyos, kedves de sértődékeny csaj. Jó egy fejjel alacsonyabb nálam, de úgy vettem észre tetszem neki. Attól tartok, mivel van nővére és az sem túl magas, nem fog tovább sokat nőni.

"b" lány) A legjobb barátnője "a" lánynak. Egy nagyon eszes, iskola első csaj. A tanulás miatt nincs sok barátja, de a fiúk felé nyitott. Régebben nem volt túl szép lány de most nagyon szépen "kifejlődött".

"c" lány) A suli legszebb lánya, ezért nehéz megtartani. Egy haverom járt vele kb. fél évig. Én is általa ismerem. Velem egymagasságú, csak hát ugye mint mondtam sokan forognak körülötte. Ettől függetlenül nem r*banc.

2012. jún. 9. 21:12
 1/8 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
100%
Szerintem B
2012. jún. 9. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
annyira jó hogy válogathatsz...
2012. jún. 9. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A közönség szavazatai alapján, jelöljük meg a "B"-t! :D
2012. jún. 9. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
micsoda beltenyészet mindenki csak iskolatárssal jár?ez olyasmi mint a BK ahol mindenki csak házon belül párosodik....te is elég komoly emberke lehetsz másfélsornyi jellemzésből az az egyik fő ismérv milyen magas a csaj..
2012. jún. 9. 21:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Nálam a magasság is számít. Na jó lehet kicsit túl fontosra vettem a méreteket, de....
2012. jún. 9. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
b
2012. jún. 9. 21:32
 7/8 A kérdező kommentje:
DE miért jobb az egyik mint a másik szerintetek?
2012. jún. 9. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
B: okos, szép, (nem sértődékeny), és nem legyeskednek körülötte.
2012. jún. 9. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!