Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek menyire jönnek be a magas vékony, jóképű pasik?
Figyelt kérdés
Kort is irjatok, köszi. :-)2012. nov. 1. 16:25
11/23 anonim válasza:
dehogy...az pont jó:D
de szerintem fontosabb, hogy egy pasi ápolt, figyelmes és persze jóképű legyen ;)
18/L
12/23 anonim válasza:
vagy mi az... 2...
én is kb annyi vagyok, 187
13/23 anonim válasza:
jó, most már 3 :D
És mind pozitív :DD
Így akkor már meg vagyok nyugodva :D
14/23 anonim válasza:
a magas pasik szerintem különösen vonzóak,nemtudom ki hogy van vele,nekem ez a véleményem..és nem baj ha nem egy izomagy :) 17/L
15/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat máris jobban érzem magam :)
2012. nov. 1. 20:31
16/23 anonim válasza:
"Valójában a táplálékkiegészítőket nevezik így,amik vitaminokat és plusz fehérjét tartalmaznak.."
ez nem igaz. a tápkiegek, tartalmaznak vitaminokat,a koksz(szteroid) káros a szervezetre és kifejezetten az izomnövekedést segíti elő,
17/23 anonim válasza:
A koksz az szteroid, hogy javítsalak. Synthol és a társaik. Metabolikus anyagok.
18/23 anonim válasza:
Nem a 16 osnak címeztem a korrekciót, hanem annak, aki azt mondta, hogy a koksz az tápkiegészítő.
19/23 anonim válasza:
Sajnos az emberek nagy része azt hiszi hogy a táplálék kiegészítők egyenlők a szteroiddal.A szeroidokat forgalmazni is tilos,akkor a sok Scitec meg BioTech bolt miket árul?!Igaz ennek köze sincs a kérdéshez de megakadt a szemem a kommenten azért irtam. :D
20/23 anonim válasza:
Igen,én is azt akartam írni mint a 19-es.A szteroid tényleg káros,olyat a hülyék használnak,de egy laikusnak a tápkieg is egyenlő a koksszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!