Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 22 évesen még nem smároltam senkivel már nem is fogok?
"Menj el bulizni, ott egy perc se kell és mehet a smárolás!!!!!:)"
Pont azok írnak ilyenek akik még sose voltak buliba.
Én eljárok időnként de ritkán látok olyan csajt aki totál részeg.
Elég butus kérdés. Képzeld én is 22 éves vagyok, és én sem smároltam még senkivel, de ami késik nem múlik. Pechemre pont olyan tulajdonságokkal vagyok megáldva, amik a fiatal hölgyeknek semmit sem érnek, intelligencia, figyelmesség, megbízhatóság, stabil jövőkép. Ezekhez társul, egy olyan arc és alkat, hogy kb. 16-nak se nézek ki. Tehát idősebb hölgyek is kizárva.
Régebben keseregtem amiatt, hogy nincs barátnőm, de aztán rájöttem, hogy hülye vagyok, mert jelenleg egyedül is teljes életet tudok élni, nekem nincs szükségem csupán azért egy kapcsolatra, hogy elmondhassam van valakim. És nem fogom az igényeimet sem lejjebb adni, mert tudom, hogy mennyit érek, többet mint a drága hölgyek igen jelentős többsége.
Ráadásul pár év múlva a hölgyek meg fognak veszni értem, mert lehet hogy a közel leszek már a harminchoz, de húsznak fogok kinézni és olyan egzisztenciám lesz (orvostanhallgató vagyok), amit kevesen mondhatnak majd el magukról.
Szóval szerintem ne keseregj butaságokon építsd a jövődet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!