Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan találhatnám meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnám meg a nekem való pasit?

Figyelt kérdés

Fél éve lett vége egy másfél hónapos kapcsolatomnak. Az a kapcsolat úgy ahogy volt, rossz volt...Csak én szerelmes voltam, nem láttam a rózsaszín felhőtől, ezért nem léptem ki belőle...De elegem lett...Mostantól olyan pasit akarok aki nekem való....Nincsenek hatalmas elvárásaim...

Csak azt szeretném ha udvarias lenne, figyelmes, és tudna szeretetet nyújtani...Mert ezeket hiányoltam előző kapcsolatomból...Vagyis...inkább csak akkor kaptam meg ha éppen olyan kedve volt a srácnak...Szóval a kérdésem az lenne, hogyan találhatnék egy ilyen pasit? Okoskodó meg poénkodó válaszokat NEM kérek.

2012. okt. 31. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Èn speciel udvarias vagyok,egész figyelmes.Szeretetet csak akkor adok,ha vissza is kapom.Külsőre àtlagos arcom,jobbfajta testem van.Szóval én létezek:D

15/F

2012. nov. 1. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocs,elírtam 16/F

('96-os)

2012. nov. 1. 09:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem a külső annyira nem számít, vagyis hát azért nem kell hogy olyan teste legyen mint Arnold Swarceneggernek és nem is kell hogy olyan legyen mint Robert Pattinson (aki szerintem egyébként ronda...) szóval...Csak azt szeretném ha lenne egy udvarias, figyelmes barátom, aki mellett nem érzem azt hogy talán mégse ő az akivel lenni szeretnék...
2012. nov. 1. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!