Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg a nekem való pasit?
Fél éve lett vége egy másfél hónapos kapcsolatomnak. Az a kapcsolat úgy ahogy volt, rossz volt...Csak én szerelmes voltam, nem láttam a rózsaszín felhőtől, ezért nem léptem ki belőle...De elegem lett...Mostantól olyan pasit akarok aki nekem való....Nincsenek hatalmas elvárásaim...
Csak azt szeretném ha udvarias lenne, figyelmes, és tudna szeretetet nyújtani...Mert ezeket hiányoltam előző kapcsolatomból...Vagyis...inkább csak akkor kaptam meg ha éppen olyan kedve volt a srácnak...Szóval a kérdésem az lenne, hogyan találhatnék egy ilyen pasit? Okoskodó meg poénkodó válaszokat NEM kérek.
Légy szíves mutasd be magadat. ;)
(külső, belső egyaránt érdekel)
Leginkább akkor találod meg, ha keresed...
Minél többet ismersz meg, annál nagyobb lesz a választék.
Sok ilyen srác van.
A kérdésedre meg olyan válaszokat kapsz, amilyeneket írnak...ez nem kívánságműsor! :P :)
Tudom,ez valóban alapvető dolog lenne de ha körül nézel a világban akkor szerintem te is rájössz hogy egyre jobban a háttérbe szorul a szeretet ami szerintem az élet egyik legfontosabb értelme
A férfiakat csak az érdekli hogy megdugják a nőt,a nőket meg az hogy jóképű vagy pénzes pasijuk legyen,nagyon kevesen vannak akiknek fontos a szeretet ezért mondtam azt hogy ez nagy elvárás (sajnos) és ezért sem értem hogy miért pontoztak le,pedig az igazságot írtam
Az meg megint más dolog hogy mint kívülállók úgy látjuk mintha tökéletes párkapcsolatban élnének az emberek közben meg nem is szeretik egymást vagy azt hisszük hogy a párunk szeret közben meg érdekből van velünk
Kérdező,erre sajnos nincsen válasz.Bármennyire is hihetetlen de lehet hogy pont a discoban találnál egy normális pasit csakis a SZERENCSÉNEK köszönhetően.Ajánlhatnánk itt társkeresőket stb de semmire sem mennél velük ha nincsen melletted a szerencse,ugyanis a mai világban nem lehet csak úgy találni normális pasikat...főleg hogy a nők ennyire felszínesek
Köszönöm utolsó a válaszod!
Igazad lehet...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!