Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muonli1996 kérdése:
Mit gondolhat kettőnkről?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam aki tetszik. A szünetbe elhívtam találkozni. Kb most év eleje óta lett nagyon jó a kapcsolatunk. Tudom h nagyon fontos vagyok neki. Szerintetek ő csak baráti találkozásnak veszi vagy ő is többnek? Esetleg hogyan éreztessem vele hogy ez több egy baráti talinál?(am a közelbe van egy ilyen étterem féle kicsit romantikus mondtam neki h mennyunk oda enni egy pizzat v meginni vmit:D persze elotte setalunk , park stb)2012. okt. 31. 22:35
1/7 tsz-tag válasza:
mond neki hogy raknád a p.icsáját mint béreslegény a szekeret.Ebből tuti érteni fogja a szerelmet
2/7 A kérdező kommentje:
:DD na demost komolyan..xd
2012. okt. 31. 22:43
3/7 tsz-tag válasza:
kicsit ismerkedjetek még szerintem aztán tök nyiltan kérdezd meg hogy szerinte összejöhet e valami mert akkor úgy fogod kezelni a dolgot te is.így egyikötök sem lesz szerelmes és maradhat a barátság minden gond nélkül.
4/7 A kérdező kommentje:
van 1kis gond:D h szerelmes lettem belé.:D
a kapcsolatunkrol csak annyi h 2hetig haragudtam ra, de felhivott, sírt ,és mintha azota nyiltabb lenne
2012. okt. 31. 22:55
5/7 tsz-tag válasza:
akkor meg semmi vesztenivalód ha már most megkérdezed.de inkább személyesen...úgy tisztább és bátrabb hatást kelt
6/7 A kérdező kommentje:
oké koszi. és véleményed szerint ő is azért szeretne velem talizni mert bejövök neki?
2012. nov. 1. 08:56
7/7 tsz-tag válasza:
ez jó kérdés...ezt nemtudhatom.De ha egy ilyen programsoron verekeditek át magatokat ő sem akkora kuka hogy ne tudná mi a helyzet.javaslom hogy szépen menjetek el randizni meg ilyesmi, ne is mondj neki semmit sem hogy hu oda vissza vagy érte, 2-3 ilyen alkalom és már jobban ki kristályosodik a helyzet hogy ő mit is akar...mert ha többször is elmegy édes kettesbe veled akkor gondolom neki sincs ellenére a dolog :D na de majd számolj be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!