Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen lánnnyal?
Figyelt kérdés
158 cm magas és természetesen (genetika) nagyon vékony de nem azaz anoresziás fajta. nagy zöld szemek és (természetes) hosszú fekete szempillák kicsivel váll alá érő melírozott haj...baromi formás irigylem is kicsi mellek formás fenék.. de nem túl alacsony?ilyen bejön a srácoknak?2012. okt. 31. 21:53
11/24 anonim válasza:
annak a képen mégis van csávója...><
am igen tegyél fel képet egyszerübb..xd
12/24 -=Koldus=- válasza:
Na? Mersz mutatni egy képet? Ha már ennyire bombanő vagy akkor hadd lásuk. De egész alakosat ám!
13/24 anonim válasza:
Szia!
Én lány vagyok, de engem is érdekelne, hogy nézel ki! :D
14/24 anonim válasza:
De ha szép a csaj akkor meg minek a kérdés??:DDD
15/24 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó és nem teszek fel képet ed tényleg így néz ki
2012. okt. 31. 22:09
16/24 anonim válasza:
de hogy így????:DD
basszus lehet tök ocsmány is ezek alapján..
bírom mikor ilyen hülye kérdéseket tesznek fel :DD
17/24 anonim válasza:
Na, ide ezzel a csajjal, hadd ismerkedjek meg vele! :D
18/24 anonim válasza:
hajjaj de kanos itt valaki xDD
20/24 anonim válasza:
Zöld szemek és 158 centi?nekem nagyon bejön,de ahhoz ismerni kéne a csajt,akiről szó van.Nem csak adatokból áll valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!