Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek fel egy 29 éves hölgyet? 17/F
Figyelt kérdés
Valahogy úgy szeretném hogy ne is vegye észre, hogy fel akarom szedni, egyszer csak arra eszmél, hogy bejövök neki :P
Értelmes válaszokat kérnék, nem olyat hogy semmi esélyed meg hasonló!!!
2012. okt. 30. 20:59
11/13 anonim válasza:
Rendelj neki egy koktélt, magadnak meg egy bambit.
12/13 anonim válasza:
Kicsifiam. Én most nagyon őszinte leszek. 26 vagyok és mivel nem vagyok vak, észreveszem, hogy a ti korosztályotokban is vannak nagyon helyes kis pasikezdemények. Ha épp olyan helyen, olyan időben, olyan hangulatban találkoznék egy ilyennel, elképzelhető, hogy le is feküdnék vele (aztán jól megbánnám). De hogy komoly kapcsolatot alakítsak ki egy ennyi időssel? Teljességgel esélytelen. Ismerkedj a saját korosztályodban.
Puszi: 26 N
13/13 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk. Egyáltalán nem esélytelen, ha jól nézel ki. Sok nőnek bejönnek a fiatalabbak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!