Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen pasi jön be?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy a lányok többségének a kigyúrt, nagyképű pasik jönnek be, na meg persze a vámpírt alakító színészek, nekem nem. Persze, nem a külső alapján ítélkezem, lehet, hogy egy pasi rohadt jóképű, viszont nagyon akaratos, és bunkó, akkor nyilván nem őt választanám.
Lécci linkeljetek képeket is. :)
Nekem:
A híres detektív Sherlock Holmes:
A jó Watson doktor:
A kedvenc doktorom:
A vadnyugat hőse
A hős szerelmes:
A híres FBI-os:
A szingli:
A kis doktor, a mormogon áldozat:
A híres Jack Sparrow kapitány:
Sparrow kapitány kalóztanonca:
Persze ők színészek, sokuknak a karakter jelleme is bejön.
:)
Nektek?
#fiú #Johnny Depp #férfi #pasi #David Tennant #Sherlock Holmes #Terence Hill #bejön #David Boreanaz #David Spade
2012. okt. 30. 20:34
21/24 anonim válasza:
Egyértelműen a kedvenc doktorom,de szerintem nem csak a karakter jó, hanem maga a színész is jófej. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!