Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik megszólítás volt a legjobb, amit mondtak nektek?
Szia! Boldog nőnapot kívánok neked! :)
(nőnap volt persze)
álmodom, vagy ez a valóság, hogy ilyen gyönyörű nő jön velem szembe?
(egy vadidegen sráctól szórakozóhelyen)
egyből bele is estem, mert extra helyes :)
és csak annyit mondtam, hogy nagyon fájt is amikor leestem :)
vagy rohant utánam egy pasi az utcán tűzön vizen át, hogy ne haragudjak, ne értsem félre, ne vegyen zokon, tényleg nem azért, de.. néztem rá, hogy mikor böki már ki mit akar és kinyögte, hogy egy hatalmas fekete bogár van a fenekemen a hófehér nadrágomon és lepöckölte :)
vagy volt egy másik srác, akivel találkoztam amikor mentem a boltba, később amikor jöttem a boltból és megszólalt ha harmadjára is összefutunk így ismeretlenül, az jelent már valamit ;)
bocsi csak még egy utolsó
nagyon nézett egy helyes srác egy szórakozóhelyen, rám mosolygott én meg elfordultam, hogy nem állok le idegenekkel flörtölni alapon, vagy nem is tudom, erre odajön hozzám, hogy hagy mutatkozzam már be, az unokatesód vagyok :)
nekem az tetszett nagyom, amit a mostani barátom mondott, amikor először találkoztunk. ő arrafelé tartott az utcán, ahonnan én jöttem, én meg arra tartottam, ahonnan ő jött. mikor elhaladtunk volna egymás mellett éppen a táskámban kerestem a mobilom, és véletlenül nekimentem, ő meg rám mosolygott, és ezt mondta:
Éppen téged akartalak elkísérni!
Persze azelőtt még soha nem látott, csak úgy abban a 2 másodpercben megtetszettem neki, végül hazakísért, és most vagyunk együtt 10 hónapja :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!