Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb megszólítás lányoknak? Melyik az?
Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy holnap az itt kapott megszólításokkal, (persze amelyikek szalonképesek :D ) megszólítok pár lányt az utcán szituációhoz illően.
A tapasztalatokat is le fogom írni itt. Megkérnék mindenkit, hogy a vulgaritást mellőzze. :)
2012. okt. 24. 19:28
1/12 anonim válasza:
Engem zavar, ha csak úgy leszólítgatnak az utcán idegenek.
2/12 anonim válasza:
én nálam sem jönne be ha csak ugy az utcán elszólítanak, de biztos akadna olyan akinek bejönne.
3/12 anonim válasza:
Én őszintén szoktam nyitni azonnal megmondom, hogy tetszik a stílusa, vagy ilyesmi és muszáj volt idejönnöm beszélni vele. Vagy kérdezed tőle hogy mittomén hol van a legközelebbi Starbucks és akkor ha már "leengedte a van pasim pajzsot" akkor tolod be őszintén :) remélem segítettem
4/12 anonim válasza:
A jóképű vagy elég egy "Szia" is.
Ha nem vagy az, ismeretlen lányhoz jobb ha nem mész oda.
5/12 anonim válasza:
Tőlem lehet akármilyen jóképű, ha csak úgy odajön az utcán, lesz@rom
6/12 A kérdező kommentje:
Huh, de elutasítóak vagy lányok! :)
2012. okt. 24. 20:09
7/12 anonim válasza:
Most ezt mondod de ha tényleg oda menne egy nagyon helyes pasi, rögtön el is olvadnál és szó nélkül megadnád a számodat neki stb.
8/12 anonim válasza:
20:10
Jött már oda hozzám így olyan srác, aki az esetem volt kinézetre és nem olvadtam el és a számom sem adtam meg. Miért is kellene egy vadidegennel egyáltalán szóba állnom?
Ez nem kinézet kérdése.
9/12 A kérdező kommentje:
20:13 : Akkor hogyan ismerkedsz új emberekkel? Kezdetben még idegen...
2012. okt. 24. 20:14
10/12 anonim válasza:
Sokféleképpen kapcsolatba lehet kerülni emberekkel tanfolyam, suli, munkahely, szórakozás, hobbi, hivatalos helyen várakozás, stb. útján. Ha mindkét fél akarja, tartják a kapcsolatot és jobban megismerik egymást. De ilyen utcán odajövős eleve ki van lőve. Legalábbis nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!