Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legrosszabb, legsablonosabb megszólítás amit már mondtak nektek?
Az,hogy: "Szia!Tetszel nekem,megszeretnélek ismerni"
Ez annyira gagyi
12:46
Szerintem rátapintottál a lényegre. Egy jóképű sráctól a lányok bármilyen megszólítást szívesen vesznek, de egy csúnyácska fiútól még a legkorrektebbet sem fogadják el, jön az, hogy elküldik az embert a p*csába.
néhány megszólítás ami nemnagyon jön be a csajoknak:
- Szija cica van gazdád?
- Jó a csöcsöd kő kóla?
Csajok után ne fülyülj mert nem kutyák ;)
korzóztunk a városba, csajbandában, egyszer csak valaki utánunk szól: hé láááányokkk, olyan szépek vagytok, mint az új vetttőgép!!
Majd berasáltunk:D
Én is nő létemre cáfolom a csúnya fiú - helyes fiú elméletet. Tőlem lehet a világ legjobb pasija is valaki, hogyha kinyitja a száját és kiderül, hogy egy hatalmas tuskó, akkor nem fog érdekelni és ez igenis a megszólításnál már általában érződik, a beszédstíluson.
Legsablonosabb megszólítás valóban ez, hogy "szimpatikus vagy, szívesen megismernélek". DE ha egy aranyos, kedves srác (nem muszáj nagyon helyesnek lennie) mondja ezt, akkor én is szívesen megismerném őt! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!